Kwak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.582 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7 Ekipman:Rk R65/ FuryLevel Z1 Logitech G29/ F710 Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #11 Opera verileri satıyor diye biliyorum.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 18 Nisan 2021 #12 Bana göre Firefox ama ikisinden birini seçecek isem Chrome.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Nisan 2021 #13 Çöpera...
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 18 Nisan 2021 #14 Resmen aşkımı ilan ettim. Chrome görüyor musun? Çocukluğumdan beri seninle takıldım. Seninle güldüm ben.
Resmen aşkımı ilan ettim. Chrome görüyor musun? Çocukluğumdan beri seninle takıldım. Seninle güldüm ben.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 18 Nisan 2021 #15 Kwak dedi: Opera verileri satıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her tarayıcı satıyor hocam sadece Opera GX için geçerli değil.
Kwak dedi: Opera verileri satıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her tarayıcı satıyor hocam sadece Opera GX için geçerli değil.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2021 #16 Kwak dedi: Opera verileri satıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O konuda Google de çok farklı sayılmaz.
Kwak dedi: Opera verileri satıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... O konuda Google de çok farklı sayılmaz.
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 18 Nisan 2021 #17 Düz Opera neyse de Opera GX çöp.
4 436523 Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 3.707 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Nisan 2021 #18 astronautinocean dedi: O konuda Google de çok farklı sayılmaz. Genişletmek için tıkla... En azından Google verileri satsa bile iyi bir deneyim sunuyor.
astronautinocean dedi: O konuda Google de çok farklı sayılmaz. Genişletmek için tıkla... En azından Google verileri satsa bile iyi bir deneyim sunuyor.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2021 #19 Yani "Gaming Browser" mantığıyla yapılan bir browserdan bir şeyler beklemek saçma.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 18 Nisan 2021 #20 Prime777 dedi: Kısacası teması bile Chrome'u sildirebilir. Genişletmek için tıkla... Hayır sildiremez. Chrome Web MaÄazası - Temalar Chrome Web MaÄazası'ndaki temaları kullanarak tarayıcınızı özelleÅtirin. chrome.google.com Prime777 dedi: Opera GX RAM konusunda daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Chrome'da performanslı 6 site açık şu anda. Prime777 dedi: İnternet, RAM, işlemci kullanımı kısıtlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kısıtlarsanız tarayıcı kitlenmeye ve donmaya başlar. Prime777 dedi: Artı olarak VPN var. Genişletmek için tıkla... Chrome'da da var. Chrome Web Store Tarayıcınıza yeni özellikler ekleyin ve göz atma deneyiminizi kiÅiselleÅtirin. chrome.google.com Prime777 dedi: Gizlilik olayı ise, zaten sizi bulmak isteyen kişiler, ister Tor Browser olsun, ister Brave olsun, bulabilir. Kısacası bulunmanız kolay olmasa bile mümkün. Bu yüzden gizlilik olayına takılmayın. Genişletmek için tıkla... Bence takılmalısınız. Opera — Spyware Watchdog
Prime777 dedi: Kısacası teması bile Chrome'u sildirebilir. Genişletmek için tıkla... Hayır sildiremez. Chrome Web MaÄazası - Temalar Chrome Web MaÄazası'ndaki temaları kullanarak tarayıcınızı özelleÅtirin. chrome.google.com Prime777 dedi: Opera GX RAM konusunda daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Chrome'da performanslı 6 site açık şu anda. Prime777 dedi: İnternet, RAM, işlemci kullanımı kısıtlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kısıtlarsanız tarayıcı kitlenmeye ve donmaya başlar. Prime777 dedi: Artı olarak VPN var. Genişletmek için tıkla... Chrome'da da var. Chrome Web Store Tarayıcınıza yeni özellikler ekleyin ve göz atma deneyiminizi kiÅiselleÅtirin. chrome.google.com Prime777 dedi: Gizlilik olayı ise, zaten sizi bulmak isteyen kişiler, ister Tor Browser olsun, ister Brave olsun, bulabilir. Kısacası bulunmanız kolay olmasa bile mümkün. Bu yüzden gizlilik olayına takılmayın. Genişletmek için tıkla... Bence takılmalısınız. Opera — Spyware Watchdog