mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 16 Aralık 2020 #11 Kesinlikle Edge.
petro_2 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.160 Çözümler 3 16 Aralık 2020 #12 Görünüş, tasarım, RAM limiter, CPU limiter, GX cleaner vb. olarak tabii ki de Opera GX tabii siz Opera şirketine güvenmiyorsanız Edge kullanın.
Görünüş, tasarım, RAM limiter, CPU limiter, GX cleaner vb. olarak tabii ki de Opera GX tabii siz Opera şirketine güvenmiyorsanız Edge kullanın.
Vivaldi12 Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 16 Aralık 2020 #13 Opera GX'de yan sekme açmadn ekran böler gibi WhatsApp, Twitter, Instagram, Discord falan kullanılıyor. O yüzden ben Opera GX tercih ediyorum. Vivaldi12 dedi: Opera GX'de yan sekme açmadn ekran böler gibi WhatsApp, Twitter, Instagram, Discord falan kullanılıyor. O yüzden ben Opera GX tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Canlı derslerde iyi oluyor. .
Opera GX'de yan sekme açmadn ekran böler gibi WhatsApp, Twitter, Instagram, Discord falan kullanılıyor. O yüzden ben Opera GX tercih ediyorum. Vivaldi12 dedi: Opera GX'de yan sekme açmadn ekran böler gibi WhatsApp, Twitter, Instagram, Discord falan kullanılıyor. O yüzden ben Opera GX tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Canlı derslerde iyi oluyor. .
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 16 Aralık 2020 #14 Edge ancak alışveriş linki atarken resimli atılmıyor.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 16 Aralık 2020 #15 Vivaldi12 dedi: Opera GX'de yan sekme açmadn ekran böler gibi WhatsApp, Twitter, Instagram, Discord falan kullanılıyor. O yüzden ben Opera GX tercih ediyorum. Canlı derslerde iyi oluyor. . Genişletmek için tıkla... Edge'de de oluyor o yalnız. Pencereyi istediğin boyutta küçültüp yan tarafa alabiliyorsun yani.
Vivaldi12 dedi: Opera GX'de yan sekme açmadn ekran böler gibi WhatsApp, Twitter, Instagram, Discord falan kullanılıyor. O yüzden ben Opera GX tercih ediyorum. Canlı derslerde iyi oluyor. . Genişletmek için tıkla... Edge'de de oluyor o yalnız. Pencereyi istediğin boyutta küçültüp yan tarafa alabiliyorsun yani.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #16 Ciusance dedi: Edge'de de oluyor o yalnız. Pencereyi istediğin boyutta küçültüp yan tarafa alabiliyorsun yani. . Genişletmek için tıkla... Opera'da dediğiniz gibi değil o dediğiniz her yerde oluyor zaten.
Ciusance dedi: Edge'de de oluyor o yalnız. Pencereyi istediğin boyutta küçültüp yan tarafa alabiliyorsun yani. . Genişletmek için tıkla... Opera'da dediğiniz gibi değil o dediğiniz her yerde oluyor zaten.
3070 OverClocklayan Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 527 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Arabalı yatağının bulunduğu oda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2020 #17 Saltopat dedi: Çok RAM yiyor hocam ya Genişletmek için tıkla... Birine alıştıktan sonra diğerine geçmek zor oluyor. Ama haklısınız
Saltopat dedi: Çok RAM yiyor hocam ya Genişletmek için tıkla... Birine alıştıktan sonra diğerine geçmek zor oluyor. Ama haklısınız
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 16 Aralık 2020 #18 Bir denemenizi öneririm. Farkı hissedeceksiniz.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.575 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #19 Chrome.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 16 Aralık 2020 #20 Bence 4 GB RAM ve altı Edge 4 GB RAM üstü Chrome.