Opera GX vs Microsoft Edge

Bu da biraz çakma Microsoft Edge gibi.

1608111822000.png

Chromium Edge kesinlikle. 16 yıllık Firefox ve 8 yıllık Chrome kullanıcısı olarak artık bu iki tarayıcıyı da sildim ve Chromium Edge ile akıyorum. Çok iyi bir tarayıcı kesinlikle. Microsoft'un MSN'den sonra yaptığı en iyi iş. Umarım Microsoft berbat etmez ileride bu tarayıcıyı. Onun dışında Opera benim her zaman gıcığıma gitmiştir. Arayüzüne asla ısınamadım kendisinin.

İşte çok iyi bir iş çıkarmış hocam adamlar. Chrome ile aynı motoru kullanıyor ama Chrome'dan daha iyi. Ben özellikle scroll animasyonunu çok beğeniyorum. Sayfa akıyor resmen.

Aynen ve edge://flags sitesinden smooth scrolling i enabled yaparsanız daha iyi olur.
Ve yeni gelecek özellikler.

1608112216717.png

1608112285564.png

1608112331203.png

1608112390364.png

1608112441232.png

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Microsoft'un veri çaldığını herkes biliyor zaten.

Vivaldi veya Brave geçin, rahat edin.

Hayır. Opera Qihoo 360'a 2016'da satıldı.

Edge arada bir kullanıyordum ancak artık sürekli kullanırım. Opera GX'i kaldırdım. Ekstra bir tarayıcı kullanmayı sevmiyorum genel olarak. Ayrıca daha akıcı gibi hissettim şu an sayfa açılışları ve aşağı yukarı hareketlerde.

Edge net şekilde daha iyi. Eğer Opera tarayıcısının şu soldaki çubuğu olmasa kesinlikle kullanmazdım. Zaten oyun oynarken arkada Edge kullanıyorum şarkı dinlemek için (eee RAM az olunca tabi :) ) . Ama sol çubuk için değmez diyorsanız kesinlikle Edge kullanın derim.

Edge net şekilde daha iyi. Eğer Opera tarayıcısının şu soldaki çubuğu olmasa kesinlikle kullanmazdım. Zaten oyun oynarken arkada Edge kullanıyorum şarkı dinlemek için (eee RAM az olunca tabii :) ). Ama sol çubuk için değmez diyorsanız kesinlikle Edge kullanın derim.

Bir çok kişi VPN için kullanıyor ama itiraf etmiyorlar kenar çubuğu Vivaldi'de de var VPN ve tasarımı Opera'yı kullandırtıyor.

Bir çok kişi VPN için kullanıyor ama itiraf etmiyorlar kenar çubuğu Vivaldi'de de var VPN ve tasarımı Opera'yı kullandırtıyor.

Opera tasarımı çok kötü ve VPN için Windows VPN kullanabilirsiniz.

1608133969615.png

Sol çubuktaki uygulamaları Edge ile indirebilirsiniz ve istediğiniz her siteyi uygulama olarak indirebilirsiniz(ben Microsoft family safety indirdim)
1608134136517.png

Veri hırsızlığı yapan bir tarayıcıyı kimse kullanmak istemez.
Bende bir zamanlar aktif bir şekilde Opera GX kullanıcısıydım.
Fakat Opera'nın satıldığını ve bilgisayarınızdan veri hırsızlığı yaptığını duyduktan sonra Firefox kullanmaya başladım.
Bana göre Microsoft Edge daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı