opera://settings
Operanın Ayarlarından Gizlilik Koruması Kısmındaki 2 Engelleyiciyi Kaldırdım Düzeldi Teşekkürler Adguard Kullandığım Halde Açık Tutuyordum Ekstra Güvenlik Olsun Diye Daha Önce Hiç Yapmamıştı Neden Olmuş Olabilir? Ve Bu Kapattığım Özelliklerin Bi Zararı Olur Mu?Kullandığın uzantıları tek tek devre dışı bırakarak test edin. Özellikle AdGuard bazı özellikleri siteleri bozabiliyor. Uzantıyı bağlantıda önerdiğim ayarlar ile kullanın.
Opera'nın reklam ve izleyici engelleme ayarını kapatın. Zaten AdGuard uzantısını kullanıyorsunuz.Rehber: Adguard tavsiye edilen ayarlar
AdGuard, internetteki tüm reklam türlerini etkili bir şekilde engelleyen, en hızlı ve en hafif(uBlock Origin daha hafif) reklam engelleme eklentisidir! Kullandığınız tarayıcı için AdGuard'ı seçin. Reklamsız, hızlı ve güvenli internetin tadını çıkarın...www.technopat.net
opera://settings
Eki Görüntüle 918680
Bu arada sorun tarayıcıdan kaynaklı değil. Kendim 3-4 tane uzantı kullanırken test ettim. Herhangi bir sorun yaşanmıyor. Bu uzantıları kontrol etme vb. olmazsa, tarayıcı ayarlarından sıfırlamayı ya da sıfırlamak yerine tekrar yükleyerek onarılmasını sağlayabilirsin.
![]()
Opera GX | Oyuncu Tarayıcısı | Opera
Opera GX, oyuncular için özel olarak yapılmış tek tarayıcıdır. Eşsiz oyun ve tarayıcı deneyimini bir araya getiren bu devrimcı tarayıcıyı indirin.www.opera.com
Hayır, bir zararı olmaz. Opera'nın bu ayarları zaten yeterli değil. Reklam, izleyici engelleyen bir uzantı tek başına yeterlidir. Fazladan uzantı düzgün uzantının işlevini bozacaktır. Ublock Origin ve AdGuard gayet başarılı reklam engelleme uzantılarıdır.Operanın Ayarlarından Gizlilik Koruması Kısmındaki 2 Engelleyiciyi Kaldırdım Düzeldi Teşekkürler Adguard Kullandığım Halde Açık Tutuyordum Ekstra Güvenlik Olsun Diye Daha Önce Hiç Yapmamıştı Neden Olmuş Olabilir? Ve Bu Kapattığım Özelliklerin Bi Zararı Olur Mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.