Opera GX'de modem arayüzüne girilmiyor

• Konuyu başlatan Woex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.006

Woex

Kilopat
Daha fazla  
Diğer tüm tarayıcılardan modem arayüzüne giriyor. Opera GX'de sayfa resimdeki gibi beyaz kalıyor ve bu siteyle bağlantınız güvenli değil diyor.

1.png

Kullandığın uzantıları tek tek devre dışı bırakarak test edin. Özellikle AdGuard bazı özellikleri siteleri bozabiliyor. Uzantıyı bağlantıda önerdiğim ayarlar ile kullanın.
Opera'nın reklam ve izleyici engelleme ayarını kapatın. Zaten AdGuard uzantısını kullanıyorsunuz.
opera://settings

Screenshot_6.png

Bu arada sorun tarayıcıdan kaynaklı değil. Kendim 3-4 tane uzantı kullanırken test ettim. Herhangi bir sorun yaşanmıyor. Bu uzantıları kontrol etme vb. olmazsa, tarayıcı ayarlarından sıfırlamayı ya da sıfırlamak yerine tekrar yükleyerek onarılmasını sağlayabilirsin.

Son düzenleme:
Kullandığın uzantıları tek tek devre dışı bırakarak test edin. Özellikle AdGuard bazı özellikleri siteleri bozabiliyor. Uzantıyı bağlantıda önerdiğim ayarlar ile kullanın.
Opera'nın reklam ve izleyici engelleme ayarını kapatın. Zaten AdGuard uzantısını kullanıyorsunuz.
opera://settings

Eki Görüntüle 918680

Bu arada sorun tarayıcıdan kaynaklı değil. Kendim 3-4 tane uzantı kullanırken test ettim. Herhangi bir sorun yaşanmıyor. Bu uzantıları kontrol etme vb. olmazsa, tarayıcı ayarlarından sıfırlamayı ya da sıfırlamak yerine tekrar yükleyerek onarılmasını sağlayabilirsin.
Operanın Ayarlarından Gizlilik Koruması Kısmındaki 2 Engelleyiciyi Kaldırdım Düzeldi Teşekkürler Adguard Kullandığım Halde Açık Tutuyordum Ekstra Güvenlik Olsun Diye Daha Önce Hiç Yapmamıştı Neden Olmuş Olabilir? Ve Bu Kapattığım Özelliklerin Bi Zararı Olur Mu?

Operanın Ayarlarından Gizlilik Koruması Kısmındaki 2 Engelleyiciyi Kaldırdım Düzeldi Teşekkürler Adguard Kullandığım Halde Açık Tutuyordum Ekstra Güvenlik Olsun Diye Daha Önce Hiç Yapmamıştı Neden Olmuş Olabilir? Ve Bu Kapattığım Özelliklerin Bi Zararı Olur Mu?
Hayır, bir zararı olmaz. Opera'nın bu ayarları zaten yeterli değil. Reklam, izleyici engelleyen bir uzantı tek başına yeterlidir. Fazladan uzantı düzgün uzantının işlevini bozacaktır. Ublock Origin ve AdGuard gayet başarılı reklam engelleme uzantılarıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı