Opera GX'de sekme kapatma işareti görünmüyor

Khazzo35

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Opera GX'de YouTube sekmesindeyken ve video oynuyorken sekmeyi kapatma işareti görememeye başladım. Bu problem yarım saat kadar önce ortaya çıktı. Diğer sekmelere geçtiğim zaman hiçbir problem yok, sadece YouTube sekmesinde o hoparlör işareti var, videonun ses çıkardığıyla/oynadığıyla alakalı olarakdan. Ne yapmam gerek sekmeye ait çarpı butonunu görmek için?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,3 KB · Görüntüleme: 81
İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum az önce kendim de baktım ancak böyle bir sorun yoktu.
Bir farklı video, müzik platformlarındada deneyin. Ayrıca tam ekranda değilse tam ekrana alın, en son çare bunlarla çözülmezse bu sorunu bilen biri de çıkmazsa sıfırlarsınız tarayıcıyı.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum az önce kendim de baktım ancak böyle bir sorun yoktu.
Bir farklı video, müzik platformlarındada deneyin. Ayrıca tam ekranda değilse tam ekrana alın, en son çare bunlarla çözülmezse bu sorunu bilen biri de çıkmazsa sıfırlarsınız tarayıcıyı.
Farklı platformlarda da denedim aynı sorun devam etmekte. Ancak fark ettim ki sekmeler fazla olduğu zaman daraldığında; X işareti kaybolmak yerine sağ tarafta basılamayacak kadar küçük bir alanda duruyor. Hoparlör simgesi X'i kenara kaydırıyor.

Merhaba dostlar,

Opera GX'de YouTube sekmesindeyken ve video oynuyorken sekmeyi kapatma işareti görememeye başladım. Bu problem yarım saat kadar önce ortaya çıktı. Diğer sekmelere geçtiğim zaman hiçbir problem yok, sadece YouTube sekmesinde o hoparlör işareti var, videonun ses çıkardığıyla/oynadığıyla alakalı olarakdan. Ne yapmam gerek sekmeye ait çarpı butonunu görmek için?
Sekmeye sağ bastığınızda sekme sabitlemesini kapat butonu var.Oraya basın sorun çözülürse yazın.

Sekmeye sağ bastığınızda sekme sabitlemesini kapat butonu var.Oraya basın sorun çözülürse yazın.
Sabitlemeyi kaldırsam da aktif etsem de sorun devam ediyor. YouTube arkada oynarken başka bir sekmeye girip tekrar YouTube'a girince sorun ortadan kalkıyor. Fakat başka bir YouTube sekmesine girdiğimde yine aynı sorun...

Çok sekme olduğunda o kadar küçülmesi normal ama X'in orda sürekli olması lazım, X hiç mi gözükmüyor?
Ne kadar sekme açarsam açayım YouTube sekmesine geri gittiğimde yine X görünmüyor ve benim X'i görmem için tekrar başka bir sekmeye gidip tekrar YouTube sekmesine girmem gerekiyor. Anca öyle görüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı