Çözüldü Opera GX'te Google ve YouTube'da oturum açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

recepaslan

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Bugün nasılsa bir anda YouTube oturumdan çıkılmış ayrıca Google'dan da. Opera GX kullanıyorum, bilgisayarı veyahut tarayıcıyı kapatmadım hiç sadece video izlerken diğer Videoya geçtiğimde fark ettim. Google'da oturum açmaya çalıştığımda oturum aç butonuna basıyorum sadece sayfa yenileniyor, herhangi bir şey olmuyor, YouTube'da ise ekte gördüğünüz hatayı veriyor.

Çözümü nedir? Herhangi bir ayarla oynamadım dediğim gibi. Normal video izlerken oturum kapanmış bir şekilde. İlk defa başıma geldi.

resim_2023-09-13_200446864.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
YouTube ait site ve çerez ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Tarayıcı sıfırlamadan önce site, sonra tüm tarayıcı ön bellek ve çerezleri en son olmazsa tarayıcı sıfırlayın.

2023-09-13_20-32.png

2023-09-13_20-32_1.png

Bu yöntem olmazsa ayarlar girip tüm tarama verilerini temizleyin. Bu veri temizliği kayıtlı şifre, oturum vb. kaybettirecektir. Bu tarz durumlar için Bitwarden gibi şifre yöneticisi kullanmanın hayat kurtardığını belirteyim. Hem şifreler farklı ve güvenilir olur. Hem de tek tıkla tüm hesaplara rahatça girebilirsiniz.

2023-09-13_20-33.png

2023-09-13_20-34.png
Benim de başıma Brave'de gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam, tarayıcının bütün ayarlarını sıfırlayınca düzelmişti.

YouTube ait site ve çerez ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Tarayıcı sıfırlamadan önce site, sonra tüm tarayıcı ön bellek ve çerezleri en son olmazsa tarayıcı sıfırlayın.

2023-09-13_20-32.png

2023-09-13_20-32_1.png

Bu yöntem olmazsa ayarlar girip tüm tarama verilerini temizleyin. Bu veri temizliği kayıtlı şifre, oturum vb. kaybettirecektir. Bu tarz durumlar için Bitwarden gibi şifre yöneticisi kullanmanın hayat kurtardığını belirteyim. Hem şifreler farklı ve güvenilir olur. Hem de tek tıkla tüm hesaplara rahatça girebilirsiniz.

2023-09-13_20-33.png

2023-09-13_20-34.png

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı