Opera GX'teki şifreleri Firefox'a aktarma

Merhaba, Opera'nın güvenlik sorunlarından dolayı Firefox'a geçme kararı aldım. Şifrelerimi aktarmak istiyorum. Şifreleri bir CSV dosyası halinde dışa aktardım, şimdi de Firefox'a aktarmak istiyorum ama başka bir tarayıcıdan aktar kısmında ne dosya açma yeri var ne de oradaki tarayıcılar arasında Opera GX. Acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

Önce Opera GX veriyi Chrome tarayıcısına aktarın. Daha sonra Chrome üzerinden veriyi Firefox'a aktarın. Aşağıda Opera GX verileri Chromium tarayıcılara aktarmayı göstermişler. Chrome içinde geçerli olacaktır.

Ctrl+Shift+O kısayolu ile yer imleri düzenleme arayüzünü açın.

Screenshot_21.png

Screenshot_22.png

Son düzenleme:
Bu konular üzerinden geçebileceğinizi düşünüyorum:

Şifreler için: Opera GX'de ayarlara girip gelişmişe girin. Parolalara tıklayın. Kayıtlı şifreler kısmının sağ üstündeki üç çizgiye basın. Dışa aktarı seçin. Herhangi bir isim girip dışa aktarın.
1613747470471.png

Son düzenleme:
Screenshot_22.png

Bende sadece Microsoft Edge eski sürüm ve internet Explorer oluyordu. Tek tek elle girdim şifreyi.
@26318
Bu konular üzerinden geçebileceğinizi düşünüyorum:
Şifreler için: Opera GX'de ayarlara girip gelişmişe girin. Parolalara tıklayın. Kayıtlı şifreler kısmının sağ üstündeki üç çizgiye basın. Dışa aktarı seçin. Herhangi bir isim girip dışa aktarın.

Vivaldi'yle alakası yok Firefox'un menüsü çok karışık.

Bende Brave falan indirdim fakat hala Opera GX kullanıyorum ve hoşuma gidiyor Instagram Discord falan çok hızlı arayüzde açabiliyorum, güvenlik sorunları var fakat ne yapacağım yardım edin :D

Chrome kurulumunda bir sorun olabilir. Silmeden tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.

Eki Görüntüle 949765
Vivaldi kullanıyorum, şifrelerimi aktarmak için oradaki ''Chrome'' seçeneğine tıklayıp devam etmek istiyordum. Sanırım Chrome'um olmadığı için çıkmıyor, Vivaldi Chromium tabanlı olduğu için çıkar diye düşünmüştüm. Vivaldi'deki şifrelerimi .csv dosyası olarak dışarı aktardım. Firefox'da nasıl içeri aktaracağım?

Şurası işe yarayacak gibi duruyor, deniyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı