Opera İndirmeyi Başa Alıyor

Internet Download Manager kurup indirmeyi denediniz mi? Ben genelde öyle yapıyorum. Opera'ya uzantısı kurulduğu zaman dosyayı yakalıyor direkt.

Internet Download Manager: the fastest download accelerator

Dosya inerken Opera'da Ctrl + J yapıp indirilenler sayfasını açın. Orada inen dosya sağ tıklayıp ''indirme adresini kopyala'' tuşuna basıp linki kopyalayın ve IDM'ye yapıştırın. Bu şekilde de indirebilirsiniz IDM yakalamazsa.

Internet Download Manager kurup indirmeyi denediniz mi? Ben genelde öyle yapıyorum. Opera'ya uzantısı kurulduğu zaman dosyayı yakalıyor direkt.

Internet Download Manager: the fastest download accelerator

Dosya inerken Opera'da Ctrl + J yapıp indirilenler sayfasını açın. Orada inen dosya sağ tıklayıp ''indirme adresini kopyala'' tuşuna basıp linki kopyalayın ve IDM'ye yapıştırın. Bu şekilde de indirebilirsiniz IDM yakalamazsa.
Çok uzun zaman geçti ama ancak deneyebildim. Malesef program gösterdiğin linkleri tanımıyor ve Opera'da şu başa alma sorununa devam ediyor. :kararsız:

Çok uzun zaman geçti ama ancak deneyebildim. Malesef program gösterdiğin linkleri tanımıyor ve Opera'da şu başa alma sorununa devam ediyor. :kararsız:

Bazen linkleri tanımayabiliyor program bende de olan bir şey. Şu şekilde denediniz, değil mi?

Screenshot_1.jpg

Buradan kopyalayıp programda URL ekle kısmına basıp linki yapıştırdığımda otomatik olarak soruyor bende indirmeyi.

Başka bir tarayıcı ile indirmeyi deneyebilirsiniz. Site ile ilgili bir sorun da olabilir.

Bazen linkleri tanımayabiliyor program bende de olan bir şey. Şu şekilde denediniz, değil mi?

Eki Görüntüle 332720

Buradan kopyalayıp programda URL ekle kısmına basıp linki yapıştırdığımda otomatik olarak soruyor bende indirmeyi.

Başka bir tarayıcı ile indirmeyi deneyebilirsiniz. Site ile ilgili bir sorun da olabilir.
Aynen dediğiniz gibi denedim ama Opera bu konuda beni üzdü açıkçası. [emoji53]

Sent from my ASUS_Z012S using Technopat mobile app

Bir de Free Download Manager deneyin derim. Yine aynı şekilde linki kopyalayıp yapıştırıyorsunuz.

Free Download Manager - download everything from the internet

Ekleme: Eklentisi işe yarar umarım.

Download with Free Download Manager (FDM)
Google Chrome'da denedim ve şuanda iniyor ama tabi yine yarısında kesilir mi bilemiyorum. Olsa bile Opera'da dediğimiz uygulamayı deneyeceğim. [emoji106]

Sent from my ASUS_Z012S using Technopat mobile app

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı