Opera mı daha çok RAM yer yoksa Google Chrome mu?

• Konuyu başlatan rogu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 11.891

rogu

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz gibi RAM fiyatları arttı 8 GB RAM'ler 350 tllere dayanmış durumda bizde bu RAM'i dikkatli ve sağlıkli kullanmak zorundayız bu iki tarayıcıdan hangisi daha az RAM yer hangisinin avantajları daha fazladır detaylarıtla yazarsanız çok sevinirim.

Google Chrome RAM canavarıdır. Şu an Chrome'dan fazla RAM yiyen bir tarayıcı sanırım yok. Opera'ya gelirsek gayet güzel ben Opera kullanıyorum. Kendi içerisinde VPN'de var. Benim tercihim Opera.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi RAM fiyatları arttı 8 GB RAM'ler 350 tllere dayanmış durumda bizde bu RAM'i dikkatli ve sağlıkli kullanmak zorundayız bu iki tarayıcıdan hangisi daha az RAM yer hangisinin avantajları daha fazladır detaylarıtla yazarsanız çok sevinirim.
Chrome daha yaygın ve kullanımı basittir. 8 GB RAM için Chrome haricinde arka planda başka bir uygulama çalıştırmanızı tavsiye etmem. Çalıştırırsanız RAM'in yetmediği durumlarda yavaşlama olabilir.

1587313428641.png
Aralarında aynı internet sekmeleri açık 200MB'lık RAM kullanımı oluyor. Ama bana göre Chrome daha performanslı ve hızlı çalışıyor.

Bende telefona Opera yükledim şimdi maalesef internettede araştırdığım sonuçlarda Opera önde çıkıyor size danışmak istedim sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı