Opera nasıldır?

Opera'yı varsayılan tarayıcı yapmadan bir denerim. Olmaz ise Chrome devam.

Opera kullanışlı mı?
Memnun kalır mıyım?
Özellikleri neler?
Avantajları ve dezavantajları neler?
Güvenli mi?
Çok kararsızım.

GX tarayıcı kullanıyorum. Menunum. Ücretsiz olan oyunları takvim şeklinde gösteriyor. Dezavantajını bilmiyorum ancak VPN'si var ve sistem kullanımını kontrol edebiliyorsun. Güvenlidir.

Derken ? Benim yaptıklarıma biri bakabiliyor mu yani ? Oh men.
Direkt bakan birisi yok. Log tutmak var. Hangi sitelere girdiğini, ne kadar durduğunu, sitede nelere tıkladığını, neleri izlediğini/okuduğunu falan not ediyor. Ardından veri işleme yapıp bir yerlere satıyorlar.

Lütfen VPN söylemeyin, o VPN berbat. Üstelik Opera gibi gizlilik ve güvenlik konusunda güvenmediğim ve güvenmediğimiz bir şirketin ürününü önermem.

RAM ve CPU limiti çöp. Onları açınca tarayıcı aşırı derecede yavaş hale geliyor ve en sonunda çöküyor. Zaten tabları daha tutamıyor hafızada, reload ediyor.

Yandaki messenger çubuğunu Vivaldi'de de yapabilirsiniz. Çok elzem değil.

My Flow çöp, hiç kullanışlı değil.

Reklam engelleyici adam akıllı çalışmıyor, uBlock Origin şart oluyor.

GX Corner'da çöp, anca indie oyunları falanı filanı gösteriyor.

Hocam o VPN tek bir şey için iş yapar.

Şu an en uygun tarayıcı özel ayarlı Firefox. Mozilla da gitgide kötüye gidiyor ama yakında ayağını denk alır. Batıyorlar çünkü.

Şu an en uygun tarayıcı özel ayarlı Firefox. Mozilla'da gitgide kötüye gidiyor ama yakında ayağını denk alır. Batıyorlar çünkü.

Özellikle mobil tarayıcının durumu pek iyi değil gibi. Eklenti mağazasını geri getirecekler mi pek emin değilim. Ayrıca video izlerken kasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…