# Opera tarayıcıda Openload Player film ve videolar açılmıyor . Openload seçeneğini seçtiimde player da oynat tuşu pasif . Diğer tarayıcılarda ise böyle bi problem yok . Sorun nedir sizce ?
#Flash player + Shockwave player + Codec paketleri yüklü ve günceldir.
# Opera kullanan arkadaşlar , aynı sorunu sizde yaşıyor musunuz ?
Openload Jwplayer kullanıyor ve açmama nedeni bu; Common error messages Error loading media: File could not be played
.mov ve .wmv medyalarını Jwplayer desteklemediğinden açmıyor.
Openload Jwplayer kullanıyor ve açmama nedeni bu; Common error messages Error loading media: File could not be played
.mov ve .wmv medyalarını Jwplayer desteklemediğinden açmıyor.
Hayır çünkü tarayıcıya göre sürümü kullanıyor ve 41 ve 42. sürümlerinde güncel sürümü kullandığından açmıyor. Durumu bildirdim zaten Opera'ya yakında güncelleme yayınlarlar.
Ayrıca sadece openload'a özel bir durum değil bu farklı player kullanan sitelerde de benzer durumlar var.
@Murat5038 Merhaba. Bende son 3-4 gündür, Openload.co sitesi ile ilgili bağlantı ve indirme sorunları yaşıyorum. Daha önce bu siteden indirme ve ya dizi izleme sitelerinden IDM ile indirme yapıyordum. Bu aralar bir sorun var. Ne sitesine bağlanıyor, ne de dizi sitelerinde Openload.co videoları açılmıyor. IDM programı bile hata veriyor. Acaba kullandığım KIS programı ile bir alakası var mı? Güvenlik duvarı ile alakalı bir durum mu? Mesela opera taraycı'da vpn ile bağlandığımda, Openload.co sitesi açılıyor, ama normal bağlantı da açılmıyor. IDM'nin bu siteden dosya indirirken verdiği hata da bu:
KIS 2018 lisanslı kullanıyorum. Güvenlik duvarı kısmında, dediğiniz bölümü bulamadım KIS programında. Her tarayıcıda aynı durum. Mesela firefox'da yazan bu: