Opera OpenLoad Sorunu

RedHair

Hectopat
Yer
GrandLine!
Daha fazla  
# Opera tarayıcıda Openload Player film ve videolar açılmıyor . Openload seçeneğini seçtiimde player da oynat tuşu pasif . Diğer tarayıcılarda ise böyle bi problem yok . Sorun nedir sizce ?

OpenLoad.JPG

#Flash player + Shockwave player + Codec paketleri yüklü ve günceldir.

# Opera kullanan arkadaşlar , aynı sorunu sizde yaşıyor musunuz ?

Son düzenleme:
Openload Jwplayer kullanıyor ve açmama nedeni bu;
Common error messages
Error loading media: File could not be played
.mov ve .wmv medyalarını Jwplayer desteklemediğinden açmıyor.

Desteklediği medya formatları:
Media Format Reference

Hayır çünkü tarayıcıya göre sürümü kullanıyor ve 41 ve 42. sürümlerinde güncel sürümü kullandığından açmıyor. Durumu bildirdim zaten Opera'ya yakında güncelleme yayınlarlar.
Ayrıca sadece openload'a özel bir durum değil bu farklı player kullanan sitelerde de benzer durumlar var.

@Murat5038 Merhaba. Bende son 3-4 gündür, Openload.co sitesi ile ilgili bağlantı ve indirme sorunları yaşıyorum. Daha önce bu siteden indirme ve ya dizi izleme sitelerinden IDM ile indirme yapıyordum. Bu aralar bir sorun var. Ne sitesine bağlanıyor, ne de dizi sitelerinde Openload.co videoları açılmıyor. IDM programı bile hata veriyor. Acaba kullandığım KIS programı ile bir alakası var mı? Güvenlik duvarı ile alakalı bir durum mu? Mesela opera taraycı'da vpn ile bağlandığımda, Openload.co sitesi açılıyor, ama normal bağlantı da açılmıyor. IDM'nin bu siteden dosya indirirken verdiği hata da bu:

Adsız.png

Güvenlik duvarınızı kontrol edin ve şifrelenmiş kısımları tara açık ise yapabilir.
Her tarayıcıda bu şekilde mi örneğin Firefox?

KIS 2018 lisanslı kullanıyorum. Güvenlik duvarı kısmında, dediğiniz bölümü bulamadım KIS programında. Her tarayıcıda aynı durum. Mesela firefox'da yazan bu:

Adsız.png

İsmini değiştirdiğimiz zaman ancak siteye giriliyor.
Böyle yazınca: openload | share free without limits

Dizi sitelerinde, openload video'ları açılmıyor. Sizde dener misiniz şu adrese girebiliyor musunuz? openload | share free without limits

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı