Opera RGX açılmalı mıdır?

fatsaordu

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2022
Mesajlar
1.058
Çözümler
3
Yer
Tekirdağ
Merhaba, Opera GX kullanan arkadaşlar YouTube ve çeşitli video oynatıcılarda çıkan RGX yazısını görmüştür, aktif edince video kalitesinde gerçekten gözle görülür bir kalite/keskinlik artışı oluyor, bu ayar tam olarak ne işe yarıyor, açılmalı mıdır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim, iyi Sosyaller.
 
Opera GX'i uzun zamandır kullanmıyorum. Onun yerine normal Opera tercih ediyorum. Ancak dediğine benzer bir şeyi bunda da gördüm. Lucid mod diye geçiyor ve videoların içinde minik bir buton olarak beliriyor. İlk başta Twitter'da fark ettim ve oraya ait özellik sandım. Sonra Facebook'ta da görünce tarayıcıya ait olduğunu anladım. Özelliğe tıklayıp açınca videodaki renk doygunluğu ve kesinlik artıyor. İlk anda iyi gibiydi ama görüntünün doğallığını bozuyor bence. Gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bu arada sanırım bir süredir o düğme çıkmıyor veya kullanmayı düşünmediğim için gözüm varlığına alıştı ki fark etmiyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı