Arkadaşlar bugün Opera'ya girdiğimde hesabıma tekrar girmemi istedi ve hemen ardından fotoğraftaki yer açıldı. Benden "Şifre Cümlesi" istiyor. Kendi şifremi girdiğimde kabul etmiyor ama başka şifrem de yok, ne yapabilirim?
Geçenlerde bende bu sorunla karşılaştım. Zamanında verileri şifrelemek için bir ayar vardı. Bende sorsan hacker olduğum için şifrelemiştim. Fakat bilmediğim için sıfırladım. Sonradan tekrardan hesabımı girerek eşitlemeyi yaptım. Artık kullanmıyorum. Sizde büyük ihtimal ikinci işaretli.
Geçenlerde bende bu sorunla karşılaştım. Zamanında verileri şifrelemek için bir ayar vardı. Bende sorsan hacker olduğum için şifrelemiştim. Fakat bilmediğim için sıfırladım. Sonradan tekrardan hesabımı girerek eşitlemeyi yaptım. Artık kullanmıyorum. Sizde büyük ihtimal ikinci işaretli. Eki Görüntüle 362475Eki Görüntüle 362475
Tarayıcı sürümümüz aynı. O seçenekler olması gerekli. Ben anlattığım gibi çözdüm. Sıfırladığınızda değişen bir şey olmuyor. Sadece iki tuşa fazladan basacaksınız. Tüm silinen veriyi tekrardan yeniymiş gibi senkronize edeceksiniz.