Opera ve Discord aynı anda çöküyor ve CMD ekranı açılıyor

Ichoo

Hectopat
Arkadaşlar cok onceden ben galiba virus yedigimi hatirliyorum fakat o gun Discord token grabber oldugunu düşündüm ve PC'yi çok fazla açmadım.
Su siralar dersler icin açtım fakat fark ettimki Discord ve Opera kendi kendine birden cokuyor ve ayni anda ayrica supheli seyler gordum.
Kendi kendine CMD ekrani acip 1saliliyne kapandi. Devam ettigim bir oyun vardi, korsan bir oyun.
Kaspersky'da 2 kere tarattim sonuç yok, ayrica hiçbir hesabima zarar gelmedi.
Minig var midir ve varsa nasıl anlarim, onceden varsa ve yaptıysa anlayabilir miyim?

Arkadaşlar cok onceden ben galiba virus yedigimi hatirliyorum fakat o gun Discord token grabber oldugunu düşündüm ve PC'yi çok fazla açmadım.
Su siralar dersler icin açtım fakat fark ettimki Discord ve Opera kendi kendine birden cokuyor ve ayni anda ayrica supheli seyler gordum.
Kendi kendine CMD ekrani acip 1saliliyne kapandi. Devam ettigim bir oyun vardi, korsan bir oyun.
Minig var midir ve varsa nasıl anlarim, onceden varsa ve yaptıysa anlayabilir miyim?

Format atın sisteme direkt.

Virüs olduğundan şüpheleniyorsan veya olduğuna eminsen sisteme format atman gerekir. Virüsler arka planda çalıştığı için sistem performansını da etkiler kişisel bilgilerin güvenliğini de. Ayrıca virüs yiyecek bir işlem bilinçli bir bilgisayar kullanıcısının kolay kolay yapmayacağı bir şey. Format sonrası güzel ihtiyacınıza uygun bir antivirüs kullanmanızda fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı