mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 4 Aralık 2020 #51 Samotne Ciasteczka dedi: Eski Opera CEO'su Jon Stephenson, sanırım şirketin gidişatını beğenmeyince şirketten ayrılıp, Vivaldi'yi kurmuştu. İkisinin bağı yok. Güvenebilirsiniz. Alternatif olarak Javascript'in yapımcısının yaptığı Brave var. Genişletmek için tıkla... Buradan gördüğüm için sormuştum.
Samotne Ciasteczka dedi: Eski Opera CEO'su Jon Stephenson, sanırım şirketin gidişatını beğenmeyince şirketten ayrılıp, Vivaldi'yi kurmuştu. İkisinin bağı yok. Güvenebilirsiniz. Alternatif olarak Javascript'in yapımcısının yaptığı Brave var. Genişletmek için tıkla... Buradan gördüğüm için sormuştum.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 4 Aralık 2020 #52 Samotne Ciasteczka dedi: Bir ara rehberini yapacağım. Yanlış hatırlamıyorsam @unnamedington hocamın rehberi vardı Vivaldi'de. Firefox hantal, en berbat performans testlerini alan ve en fazla kaynak kullanan tarayıcı. Düzeltilene kadar önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli fakat dediğiniz gibi hantal.
Samotne Ciasteczka dedi: Bir ara rehberini yapacağım. Yanlış hatırlamıyorsam @unnamedington hocamın rehberi vardı Vivaldi'de. Firefox hantal, en berbat performans testlerini alan ve en fazla kaynak kullanan tarayıcı. Düzeltilene kadar önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli fakat dediğiniz gibi hantal.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 4 Aralık 2020 #53 mefosane dedi: Vivaldi'de Opera'nınmış (Nasıl yazacağımı bilemedim.) Ne kullanacağız ki? Genişletmek için tıkla... Vivaldi Opera'nın "Eski" sahiplerinin yeni tarayıcısı. Vivaldi Opera'dan tamamen bağımsız.
mefosane dedi: Vivaldi'de Opera'nınmış (Nasıl yazacağımı bilemedim.) Ne kullanacağız ki? Genişletmek için tıkla... Vivaldi Opera'nın "Eski" sahiplerinin yeni tarayıcısı. Vivaldi Opera'dan tamamen bağımsız.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Aralık 2020 #54 mefosane dedi: Vivaldi'yi Chrome algılıyor. Eki Görüntüle 763874 Genişletmek için tıkla... Evet çünkü açık kaynaklı Chromium tabanlı.
mefosane dedi: Vivaldi'yi Chrome algılıyor. Eki Görüntüle 763874 Genişletmek için tıkla... Evet çünkü açık kaynaklı Chromium tabanlı.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 4 Aralık 2020 #55 Opera GX kullanıyorum. Firefox mu Chrome mi geçsem diye kendimi sorguluyorum.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Aralık 2020 #56 rydn dedi: Opera GX kullanıyorum. Firefox mu Chrome mi geçsem diye kendimi sorguluyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Firefox. Chromium seveni de var ama uzun süre kullanmadım.
rydn dedi: Opera GX kullanıyorum. Firefox mu Chrome mi geçsem diye kendimi sorguluyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Firefox. Chromium seveni de var ama uzun süre kullanmadım.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 4 Aralık 2020 #57 rydn dedi: Opera GX kullanıyorum. Firefox mu Chrome mi geçsem diye kendimi sorguluyorum. Genişletmek için tıkla... Firefox'u eskiden 3D Oyun oynamak için kullanıyordum. Opera GX'i çok sevmiştim, ama şuan Vivaldi'ye alışmaya çalışıyorum. Bence Chrome kullanın.
rydn dedi: Opera GX kullanıyorum. Firefox mu Chrome mi geçsem diye kendimi sorguluyorum. Genişletmek için tıkla... Firefox'u eskiden 3D Oyun oynamak için kullanıyordum. Opera GX'i çok sevmiştim, ama şuan Vivaldi'ye alışmaya çalışıyorum. Bence Chrome kullanın.
Bugr4 Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #58 326001 dedi: Güvenilir mi demiş, siz de hızlı demişsiniz. S2000 de hızlı ama güvenilir değil. Bulaşılmaması gereken tek tarayıcı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tek mi? Yandex'i unutuyorsun bence
326001 dedi: Güvenilir mi demiş, siz de hızlı demişsiniz. S2000 de hızlı ama güvenilir değil. Bulaşılmaması gereken tek tarayıcı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Tek mi? Yandex'i unutuyorsun bence