- Makaleler
- 10
Micro$oft'un hiçbir ürününe ben güvenmiyorum. Şu an gizlilik olarak sorununu pek göremedim Edge'in ama.Edge bildiğim kadarıyla Microsoft'un. Edge güvenilir midir?
Micro$oft'un hiçbir ürününe ben güvenmiyorum. Şu an gizlilik olarak sorununu pek göremedim Edge'in ama.Edge bildiğim kadarıyla Microsoft'un. Edge güvenilir midir?
Bende Vivaldi indiriyordum da size bir danışmak istedim önerdiğiniz ayarları var mı diye.Vivaldi.
Chrome'den yazıyorsunuz? Yoksa Vivaldi'yi Chrome olarak algılıyor? 3. ihtimal benim IQ 0?Az önce Opera GX'i sildim şuan Vivaldi'yi kurdum. Şuan oradan yazıyorum. Bir de babam için Chrome kurulu onu babam kullanıyor. Ben Opera GX kullanıyordum ama işte dediğim gibi sildim.
Şu anda Edge'den yazıyorum. Edge bildiğim kadarıyla Microsoft'un. Edge güvenilir midir?
Attığım makaleyi oku.Evet ama o da veri veriyor.
![]()
Avoid this popular web browser that collects and shares your data
One of the most popular web browsers on the internet was revealed to be sharing personal data with one of the biggest names in tech: Microsoft. Not only is this browser reporting your activity, it's sharing unfiltered browsing history and attaching your username to it! If you're using this...www.komando.com
Vivaldi artık özgür bir firma, Operaya bağlı değil diye biliyorum.
Vivaldi'yi Chrome algılıyor.Chrome'den yazıyorsunuz? Yoksa Vivaldi'yi Chrome olarak algılıyor? 3. ihtimal benim IQ 0?
Vivaldi'yi Chrome algılıyor.
Bir ara rehberini yapacağım. Yanlış hatırlamıyorsam @unnamedington hocamın rehberi vardı Vivaldi'de.Bende Vivaldi indiriyordum da size bir danışmak istedim önerdiğiniz ayarları var mı diye.
Firefox hantal, en berbat performans testlerini alan ve en fazla kaynak kullanan tarayıcı. Düzeltilene kadar önermiyorum.Güvenli fakat Firefox daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.