Opera veri mi çalıyor?

Verileri sadece Opera çalıyormuş gibi bir algı oluşmuş, her tarayıcı konusunda Opera veri çalıyor yorumu var. Diğerleri çalmıyor sanki 😃. Tarayıcıları geçtim günlük hayattan bir ton örnek var buna, en basiti sosyal medyalar.

Evet. Malum işi yaparken VPN çok iyi ama. Arkadaşlar böyle davranmayın lütfen. İnternete Opera veri çalıyor yazınca forumlardan başka bir şey çıkmıyor.

Opera dahil çoğu tarayıcı çok ufaktan bile olsa biraz bilgi parçası alıyordur, tarayıcı almasa girdiğin sitelerden patlayacaksın. Olmadı indirdiğin uygulamalar sıkıntı yaratacak. Sanal alemde gizlilik olduğunu pek sanmıyorum.

Evet. Malum işi yaparken VPN çok iyi ama. Arkadaşlar böyle davranmayın lütfen. İnternete Opera veri çalıyor yazınca forumlardan başka bir şey çıkmıyor.
VPN'den ziyade, söylenenlerin aksine bende gayet hızlı çalışıyor ve hoşuma gidiyor, daha önce yıllarca Chrome kullanmıştım.

Opera dahil çoğu tarayıcı çok ufaktan bile olsa biraz bilgi parçası alıyordur, tarayıcı almasa girdiğin sitelerden patlayacaksın. Olmadı indirdiğin uygulamalar sıkıntı yaratacak. Sanal alemde gizlilik olduğunu pek sanmıyorum.

Aynı zamanda arama motorlarındada aynı gizlilik sıkıntısı var.

Her site, her uygulama, her tarayıcı, her şey verilerini alıyor. Çok takma yani. Kullanıcı Sözleşme'sini kim okuyor sanki uygulamaların? Next next diyip elinle veriyorsun zaten verilerini. Üzerine bir de verilerini uygulamamızı geliştirmek için kullanacağız karşılığında size şunu şunu hediye edeceğiz şu kadar oyun parası vereceğiz falan dediler mi, kendi ellerinle al abi verimi diyosunuz zaten :D Kullandığın o kadar uygulama, tarayıcı, site, üyelikl falan varken hala gizlilik kasmak biraz komik geliyor. Ya internette hiçbir şey kullanmayacaksın ya da verilerinin toplandığı gerçeğini kabul edeceksin.

Her site, her uygulama, her tarayıcı, her şey verilerini alıyor. Çok takma yani. Kullanıcı sözleşme'sini kim okuyor sanki uygulamaların? Next Next deyip elinle veriyorsun zaten verilerini. Üzerine bir de verilerini uygulamamızı geliştirmek için kullanacağız karşılığında size şunu şunu hediye edeceğiz şu kadar oyun parası vereceğiz falan dediler mi, kendi ellerinle al abi verimi diyosunuz zaten :D kullandığın o kadar uygulama, tarayıcı, site, üyelikl falan varken hala gizlilik kasmak biraz komik geliyor. Ya internette hiçbir şey kullanmayacaksın ya da verilerinin toplandığı gerçeğini kabul edeceksin.

Hocam bir de Opera'ya spyware diyen bir arkadaş vardı.😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı