@FidelSilverhand, MERNİS verilerimiz public şekilde internette. Parasını veren tüm bilgilerimize ulaşabiliyor.
@FidelSilverhand, MERNİS verilerimiz public şekilde internette. Parasını veren tüm bilgilerimize ulaşabiliyor.
Sevdiğiniz herkesle olan bütün mesajlarınız.
İnternette yaptığınız her şeyin an ve an ne olduğu.
Şifreleriniz.
Bunların operda çalışan random birinin görmesi sorun değilse kullanın.
Herkesin saklayacağı bir şey vardır.
Basit mantık evinizin 4 kolonu var 1 tanesi gidince kalan 3'ünü güçlendirir veya yenisini yaparsınız aman 1 tane gitti hepsi gitti demezsiniz.
Koskoca şirketler benim verimi ne yapsın demeyin şirket dediğimiz binlerce insanın çalıştığı yer yani senin bilgilerini Opera CEO'su görmüyor zaten random insanlar görüyor.
Ayrıca bana mantıksız gelen konu şu ücretsiz olarak daha iyileri varken neden Opera kullansanızki? Her konuda Opera geride zaten "Firefox kullandim beni çekemedi" demeyin ne kadar araştırırdınızda çekmedi?
Firefox Mozilla önermem şirket artık gizliliği takmıyor.
Brave, zen, LibreWolf, bu üçlü çok güçlü, şaka bir yana bu üçüne bakabilirsiniz benim tavsiyem 3'ünüde yükleyin çünkü hata ile karşılaşacak olursanız soğuk su görmüş fok balığı gibi kalmazsınız.
Veri mahremiyeti önem veren servislerde var onlara bakabilirsiniz.
Hocam herkes satıyor veriyor zaten ben Opera'daki izlediğim dizi film verilerini versem de çok sıkıntı olmaz sanki

Opera'dan devam.
Herkes satıyor ifadesi kendini teselli etmektir.
Bakın tamamen 0'a indiremezsiniz ama çok daha düşüğe çekebilirsiniz.
Ayrıca hayır herkes satmıyor yeterince düzgün araştırma yaparsanız bulursunuz.
Proton ürünleri.
Mullvad.
Ente.
Bitwarden.
Brave.
Signal (WhatsApp alternatif)
LibreOffice (Microsoft Office alternatifi ve ücretsiz)
VLC.
Obsidian.
Bunlar satmayanlardan örnek.
Bazıları açık kaynak bazıları ise gizlilik politikası düzgün.