Opera VPN Açınca Sürekli reCaptcha Doğrulama İstemesi

Hocam siz anlamamak için ısrar ediyorsunuz, o proxy ban değil. O Opera'nın kendi ayarı, arama motorlarında bu tarz bir şey ile karşılaşmamak için, farklı dillerde içerik çıkmasın diye otomatik olarak aramayı kendi İP nizden, siteyi VPN den açıyor
Hiçbir şey için ısrar ettiğim yok. İkinci cümleniz de dediğiniz gibiyse güvenlik açığı çıkartabilir. Ek olarak konu sahibi zaten o yöntemle düzelmediğini söylemiş. Çok ilginç.

Google'ı arama yaparken kullanmamanı tavsiye ederim. Çünkü @excess 'in de dediği gibi Google Hizmetleri VPN mekanizmasını sıklıkla bir çeşit saldırı olarak algılayabiliyor.

Bing'e veya Yahoo'ya geçebilirsin.

In Opera I must to fill CAPTCHA test always. Somebody help me!

VPN triggering unusual traffic message on Google.

nn~02.jpg

nn~01.jpg

nn.jpg

Google'ı arama yaparken kullanmamanı tavsiye ederim. Çünkü @excess 'in de dediği gibi Google Hizmetleri VPN mekanizmasını sıklıkla bir çeşit saldırı olarak algılayabiliyor.

Bing'e veya Yahoo'ya geçebilirsin.

In Opera I must to fill CAPTCHA test always. Somebody help me!

VPN triggering unusual traffic message on Google.

Eki Görüntüle 311314

Eki Görüntüle 311312

Eki Görüntüle 311313
Evet. Arama motorunu Bing yaptım ve VPN + özel sekmeye rağmen doğrulama istemedi fakat Bing de kullanacağımı sanmıyorum :)

Fazla VPN kullanan biri değilim dostum. Büyük ihtimal ücretli bu söylediğin VPN. Fazla ihtiyacım olmadığı için almaya gerek duymuyorum hiç. Ya Bing'e katlanacaksın ya da bu saçma doğrulamaya. Yapacak bir şey artık :)

Son olarak şöyle bir şey buldum @Jira
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer google hesabınızla giriş yapılırsa reCaptchanın gelmeyeceği söyleniyor...

Son olarak şöyle bir şey buldum @Jira
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer google hesabınızla giriş yapılırsa reCaptchanın gelmeyeceği söyleniyor...

Google hesabım açık zaten.

Kim kullanmak ister ki Bing'i? :)
Bu biraz da browser içi bir mekanizma olmasından kaynaklanıyor, VPN'nin.

2 senedir Buffered Premium kullanıyorum. Masaüstünde çalışan bir VPN. Abartmış gibi görünmeyeyim ama çok hızlı ve çok kaliteli. :)

Ayrıca insana reCAPTCHA uyarısını özletecek türden bir servis. ;)
Kesinlikle. Anlatmak istediğimde bu zaten. Google makine öğrenme teknolojileri IP adreslerini kontrol ediyor, ayrıca takip ediyor. Bu arada Google, reCAPTCHA teknolojisinden daha sorunsuz bir teknolojiye geçecekmiş. Bunun hakkında bir sürü güvenilir kaynaklardan haberler yapıldı. StartPage arama motoru da iyidir. Yanılmıyorsam arama gücünü Google dan alıyordu. IP adreslerini vs. kaydetmez. Gece mod'u, karanlık mod'u gibi temaları da var. Güvenilirdir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı