Opera VPN Açınca Sürekli reCaptcha Doğrulama İstemesi

Hiçbir şey için ısrar ettiğim yok. İkinci cümleniz de dediğiniz gibiyse güvenlik açığı çıkartabilir. Ek olarak konu sahibi zaten o yöntemle düzelmediğini söylemiş. Çok ilginç.

Evet. Arama motorunu Bing yaptım ve VPN + özel sekmeye rağmen doğrulama istemedi fakat Bing de kullanacağımı sanmıyorum

Kim kullanmak ister ki Bing'i?
Bu biraz da browser içi bir mekanizma olmasından kaynaklanıyor, VPN'nin.

2 senedir Buffered Premium kullanıyorum. Masaüstünde çalışan bir VPN. Abartmış gibi görünmeyeyim ama çok hızlı ve çok kaliteli.

Ayrıca insana reCAPTCHA uyarısını özletecek türden bir servis.

Son olarak şöyle bir şey buldum @Jira
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer google hesabınızla giriş yapılırsa reCaptchanın gelmeyeceği söyleniyor...

Google hesabım açık zaten.

Kesinlikle. Anlatmak istediğimde bu zaten. Google makine öğrenme teknolojileri IP adreslerini kontrol ediyor, ayrıca takip ediyor. Bu arada Google, reCAPTCHA teknolojisinden daha sorunsuz bir teknolojiye geçecekmiş. Bunun hakkında bir sürü güvenilir kaynaklardan haberler yapıldı. StartPage arama motoru da iyidir. Yanılmıyorsam arama gücünü Google dan alıyordu. IP adreslerini vs. kaydetmez. Gece mod'u, karanlık mod'u gibi temaları da var. Güvenilirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…