Opera vs Brave

Hem Opera hem Brave kullanan biri olarak şu an Brave kullanıyorum oneririm gerçekten güzel ama biraz daha dışını sıkıp Opera GX kullanabilirsin elbette o daha iyi ama sistemsel olarak Brave daha mantıklı.

Opera'dan sonra Firefox geçtim. Firefox'tan sonra Brave geçtim. Böyle bir hız görmedim arkadaş.
Sanki GT 710'dan RTX 3080 almak gibi oldu.

Brave mobilde anlayamadigim sey; sadece menuleri ayar yapinca( senkronizasyon falan yapmadan) 47 mb lik veri geliyor. Opera mobilde ise, her turlu senkronizasyon ve sifre kaydi yapmama ragmen, 20 kusurluk veri var.

Dolayisiyla, epey boyut farki oluyor.

Chrome mobilde de, Opera kadar yer kapliyordu, senkronizasyona ragmen verilerim.

Brave'deki bu veri kismini dolduran siskinlik nedir?

Şuan hepsi bomboş sayfada (sayfalarda haber vs yok hepsini kaldırdım). Neden Opera GX bu şekilde acaba?
Adsız.jpg
Burda da, hepsinde aynı anda aynı Youtube sayfasını açtım. Bellekte Brave uçtu. Cpu'da en düşüğü o.
Biri bana bu değerleri ve farkları analiz edebilir mi? Çünkü ben de Opera ve Brave arasında kaldım.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı