erensavas Megapat Katılım 5 Haziran 2017 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2019 #1 Merhabalar. Son zamanlarda Opera'yı çok duymaya başladım. Sizce hangisini kullanmam daha rahat ve iyi olur? Biri diğerinden neden daha iyi?
Merhabalar. Son zamanlarda Opera'yı çok duymaya başladım. Sizce hangisini kullanmam daha rahat ve iyi olur? Biri diğerinden neden daha iyi?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2019 #2 erensavas dedi: Merhabalar. Son zamanlarda Opera'yı çok duymaya başladım. Sizce hangisini kullanmam daha rahat ve iyi olur? Biri diğerinden neden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Hız konusunda chrome daha hızlı ama operanın kendi içinde yer alan eklentileri, daha az ram kullanması gibi etkenlerden dolayı operayı öneriyorum.
erensavas dedi: Merhabalar. Son zamanlarda Opera'yı çok duymaya başladım. Sizce hangisini kullanmam daha rahat ve iyi olur? Biri diğerinden neden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Hız konusunda chrome daha hızlı ama operanın kendi içinde yer alan eklentileri, daha az ram kullanması gibi etkenlerden dolayı operayı öneriyorum.
HighTechLowLife Megapat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 550 Çözümler 1 24 Ekim 2019 #3 2 hafta önce Opera'ya geçtim. Hiç Chrome'u aramadım.
safex Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 352 Çözümler 1 24 Ekim 2019 #4 Odyofil dedi: Hız konusunda chrome daha hızlı ama operanın kendi içinde yer alan eklentileri, daha az ram kullanması gibi etkenlerden dolayı operayı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Chrome daha hızlı?
Odyofil dedi: Hız konusunda chrome daha hızlı ama operanın kendi içinde yer alan eklentileri, daha az ram kullanması gibi etkenlerden dolayı operayı öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Chrome daha hızlı?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2019 #5 safex dedi: Chrome daha hızlı? Genişletmek için tıkla... Mozilla da olabilir. Ama Chrome ve opera arasında Chrome.
safex dedi: Chrome daha hızlı? Genişletmek için tıkla... Mozilla da olabilir. Ama Chrome ve opera arasında Chrome.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.842 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 24 Ekim 2019 #6 İkisini de kullanıyorum ama Chrome daha stabil ve daha hızlı.
Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 24 Ekim 2019 #7 Bu aynı android ve IOS gibi bir karşılaştırma burada opera android, chrome IOS oluyor. Chrome hızlı ama opera çok daha işlevsel ve kullanışlı.
Bu aynı android ve IOS gibi bir karşılaştırma burada opera android, chrome IOS oluyor. Chrome hızlı ama opera çok daha işlevsel ve kullanışlı.
android3 Megapat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Ekim 2019 #8 Latest Silver dedi: Bu aynı android ve IOS gibi bir karşılaştırma burada opera android, chrome IOS oluyor. Chrome hızlı ama opera çok daha işlevsel ve kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Konu işlevsellik ve kullanışlılık ise Firefox'un eline kimse su dökemez. Hız konusunda lider Chrome.
Latest Silver dedi: Bu aynı android ve IOS gibi bir karşılaştırma burada opera android, chrome IOS oluyor. Chrome hızlı ama opera çok daha işlevsel ve kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Konu işlevsellik ve kullanışlılık ise Firefox'un eline kimse su dökemez. Hız konusunda lider Chrome.
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 24 Ekim 2019 #9 Opera çok daha güzel bence, rammiş falan onları bilmiyorum ama içindeki eklentiler vs daha kullanışlı
Opera çok daha güzel bence, rammiş falan onları bilmiyorum ama içindeki eklentiler vs daha kullanışlı
JiletBey* Centipat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ekim 2019 #10 erensavas dedi: Merhabalar. Son zamanlarda Opera'yı çok duymaya başladım. Sizce hangisini kullanmam daha rahat ve iyi olur? Biri diğerinden neden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Opera kullanabilirsin daha iyi hem opera eklentilerini hemde chrome eklentilerini kullanabilirsin bedava vpn veriyorlar bide
erensavas dedi: Merhabalar. Son zamanlarda Opera'yı çok duymaya başladım. Sizce hangisini kullanmam daha rahat ve iyi olur? Biri diğerinden neden daha iyi? Genişletmek için tıkla... Opera kullanabilirsin daha iyi hem opera eklentilerini hemde chrome eklentilerini kullanabilirsin bedava vpn veriyorlar bide