Zamanında hız olarak en iyisi Chrome'du. Şimdi çoğu tarayıcı Chrome ile aynı hız değerlerine sahip. Ve haliyle RAM kullanımı da arttı. Bu yüzden Opera yerine normal Chrome geç bence stabilite açısından. Fakat az RAM kullanan tarayıcı soruyorsan Edge Chromium tavsiye ederim. Oda yeni guncelleme ile gayet sağlam olmuş.
Mozilla Brave Opera'dan daha az RAM tüketiyor.Hepsinden az demedim.Opera fanboyu falansın heralde.Edge ve Yandex kullanmadım.İnatlaşma benimle.Chrome gayet normal miktarda tüketiyor.Hadi bak işine.
Opera fanboyumu. Yenimi çıktı buda . Bende Chrome kullanıcısıyım Chrome gayet güzel tarayıcı ama fazla RAM tüketiyor. Ve dünyada bunu tek inkar eden sensin sanırım.
Opera fanboyumu. Yenimi çıktı buda . Bende Chrome kullanıcısıyım Chrome gayet güzel tarayıcı ama fazla RAM tüketiyor. Ve dünyada bunu tek inkar eden sensin sanırım.
Bana kardeşim falan deme.Beyninde sorun olan varsa sensin.Taktın bana.Sabrımı zorlayıp küfür ettirmeye çalışıyorsan çok beklersin.Eğer yaşın cidden 15 ise yaşına veriyorum uzatmıyorum.
Opera chrome'u da geçmiş durumda. Tek bir sekmede youtube da bir video açtım iki tarayıcıda da sıra sıra. Chrome 350mb- 375mb arası ram kullanırken opera gx de ram miktari 600mb - 750mb arasına çıktı. Ram kullanımı az diye kullanıyorsanız bence vazgeçin... Bu değerleriniz de gayet normal
Vivaldiyi tavsiye edebilirim. Opera'nın eski geliştiricileri yaptığından sol menü, reklam ve izleyici engelleme ayarları bulunuyor. Ayrıca özelleştirme konusunda en iyi Chromium alt yapılı tarayıcıdır.
Opera VPN zaten çok hızlı değil. Ama lazım oluyorsa yan tarayıcı olarak sistemde tutabilirsin.
It’s a web browser. But fun. It comes with a bunch of clever features built-in. It’s super flexible and does not track you. Get the Vivaldi browser for desktop, mobile, and your car!
Uzun süredir Opera GX kullanıcısıyım. Son birkaç gündür çöküyor. Tam sebebini anlamadım ama basit bir örnek vereceğim. Bir sekmede Twitch açık diğer sekmede Netflix. Bir sekmeden diğerine geçerken çöküyor. Bir süre bekliyorum ama düzelmiyor. Silip yükledim sonuç aynı. Varsa çözümünü bilen çok...