Çözüldü Opera'da video kendiliğinden açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ruinedsa

Hectopat
Arkadaşlar Opera'da her yeni videoya geçtiğimde resmini paylaşacağım lakin bu bir video izlediğim bir videonun üstüne açılıyor, videoyu durdurunca duruyor açınca açılıyor ne olduğunu anlamadım. Resmin girdisini yaptım.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-19_001413009.png
    resim_2025-03-19_001413009.png
    543,4 KB · Görüntüleme: 34
Çözüm
Sol üstteki videodan mı bahsediyorsunuz? Moist'i oradan kaldırmak için CTRL+SHIFT+R kombinasyonunu deneyebilirsiniz.

Whoo yeah baby! That’s what I’ve been waiting for!
Sol üstteki videodan mı bahsediyorsunuz? Moist'i oradan kaldırmak için CTRL+Shift+r kombinasyonunu deneyebilirsiniz.

whoo yeah baby! That's what ı've been waiting for!

Hahahahah hocam bu kadar basit miydi ya dedim ne ayak bu, ne oluyor teşekkür ederim dostum.
Bir de vaktin varsa bunun olayı ne yahu? Ben bunu aktif etmediğimi düşünüyorum :) Tekrar teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ruinedsa nasıl aktive oluyor bilmiyorum açıkçası ancak videonun olayı penguinz0 isimli bir YouTube içerik üreticisinin bir videosunda bulunan ürünü alaylı bir şekilde eleştirmesine dayanıyor.

Anlıyorum o kadar yüksek sesliydi ki :) tırsmamak elde değil neyse teşekkür ederim tekrardan kendine iyi bak dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı