Opera'da videolar saniyelik donuyor

Yiğit_Alper

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Opera GX kullanıyorum ve bu zamana kadar sorunsuz çalışan Opera video oynatırken (Instagram, YouTube vb.) saniyelik donmalar, droplar giriyor. Videoyu izlerken ilk 50-60 saniye hiçbir şey yokken bir anda saniyelik bir drop girip gidiyor. Bu her dakika neredeyse başıma geliyor. Bunun bir çözümü varsa veya öneriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Herkese merhaba. Opera GX kullanıyorum ve bu zamana kadar sorunsuz çalışan Opera video oynatırken (Instagram, YouTube vb.) saniyelik donmalar, droplar giriyor. Videoyu izlerken ilk 50-60 saniye hiçbir şey yokken bir anda saniyelik bir drop girip gidiyor. Bu her dakika neredeyse başıma geliyor. Bunun bir çözümü varsa veya öneriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Normal bence. Çünkü Opera tarayıcıda çok fazla özellik bulunmakta. VPN, reklam kaldırma vs. gibi saymadığım özellikler var. Ama eğer kullanmak istiyorum diyorsan sol alttaki CPU, RAM ayarlama yerini kurcalayabilirsin. Eğer olmazsa Edge, Brave veya Google kullanmanı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı