Opera'da Link Atılan Videolar Çıkmıyor

Pigasor05

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
1
Yer
Esenyurt/İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB
Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB
Arkadaşlar selam. Twitter, Technopat ve başka forumlarda atılan linkli video ben de gözükmüyor. Neden kaynaklı olabilir. Şimdiden teşekkürler; iyi Sosyaller.

1683564226809.png

Bir uzantı engelliyor olabilir. Kullandığın uzantıları devre dışı bırakmayı deneyin.

Eski veya güncellenemeyen bir çerez sitenin sorunlu çalışmasına yol açabiliyor. İlk olarak Technopat için çerezleri temizleyin. Düzelmezse tüm tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Çerezleri temizlemek kullanıcı hesaplarından çıkış yaptıracaktır.

2023-05-08_23-31.png

2023-05-08_23-31_1.png

Bu arada Ublock Origin kullanmanızı öneririm. Forum'un bu reklamlar ve izleyiciler ile bu kadar hantal çalıştığını bilmiyordum.

Opera kaynaklı bir sorun yok. Herhangi bir uzantı olmadan ve kendi önerdiğim ayarlar yapılı şekilde sorunsuz çalışıyor.

2023-05-08_23-23.png

@Emre C Bu arada üyelik girmeyenlere az reklam gösterildiğini biliyorum. Ama siteye üyelik girmeyen, reklam engelleme uzantısı kullanmayan veya kalitesiz kullananlar için forumda bayağı yavaşlık sağlayan izleyici vb. var. Benzer şekilde bir sayfada çok fazla YouTube videosu varsa da kaynak tüketimi çok artıyor. Xenforo YouTube vb. videoların daha düşük bir kaynak tüketmesi sağlayan bir ayar veya uzantı barındırıyorsa ayarlar mısınız? Ayrıca bu yavaşlık sağlayan izleyicileri de azaltın lütfen.

2023-05-08_23-23_1.png

Test ederken sayfaya yüklenişin bu kadar hantal olması rahatsız etti.

Bir uzantı engelliyor olabilir. Kullandığın uzantıları devre dışı bırakmayı deneyin.

Eski veya güncellenemeyen bir çerez sitenin sorunlu çalışmasına yol açabiliyor. İlk olarak Technopat için çerezleri temizleyin. Düzelmezse tüm tarayıcı çerezlerini temizlemeyi deneyin. Çerezleri temizlemek kullanıcı hesaplarından çıkış yaptıracaktır.

Eki Görüntüle 1771983

Eki Görüntüle 1771982

Bu arada Ublock Origin kullanmanızı öneririm. Forum'un bu reklamlar ve izleyiciler ile bu kadar hantal çalıştığını bilmiyordum.

Opera kaynaklı bir sorun yok. Herhangi bir uzantı olmadan ve kendi önerdiğim ayarlar yapılı şekilde sorunsuz çalışıyor.

Eki Görüntüle 1771970

@Emre C Bu arada üyelik girmeyenlere az reklam gösterildiğini biliyorum. Ama siteye üyelik girmeyen, reklam engelleme uzantısı kullanmayan veya kalitesiz kullananlar için forumda bayağı yavaşlık sağlayan izleyici vb. var. Benzer şekilde bir sayfada çok fazla YouTube videosu varsa da kaynak tüketimi çok artıyor. Xenforo YouTube vb. videoların daha düşük bir kaynak tüketmesi sağlayan bir ayar veya uzantı barındırıyorsa ayarlar mısınız? Ayrıca bu yavaşlık sağlayan izleyicileri de azaltın lütfen.

Eki Görüntüle 1771968

Test ederken sayfaya yüklenişin bu kadar hantal olması rahatsız etti.
Hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Zamanında Opera için önerdiğiniz ayarları yapmıştım. Şimdi de çerezler vs. temizledim fakat sorun devam ediyor. Şöyle ilginç bir şey meydana gelmeye başladı: Video olan sekmeden başka bir sekmeye geçiyorum. Yaklaşık üç dakika gezindikten sonra tekrar video olan sekmeye geliyorum ve videonun kapak resmi görünüyor. Ardından ise videoyu oynatabiliyorum hiçbir sıkıntı olmadan.

Farklı tarayıcılarda bir sorun yaşıyor musun?

Ayrıca tarayıcı veya ağ bağdaştırıcısında farklı bir DNS kullanıyorsan değiştirmeyi deneyin.
İnternet onarmak için bağlantıdaki yazılımı da deneyebilirsin.

Farklı tarayıcılarda bir sorun yaşıyor musun?

Ayrıca tarayıcı veya ağ bağdaştırıcısında farklı bir DNS kullanıyorsan değiştirmeyi deneyin.
İnternet onarmak için bağlantıdaki yazılımı da deneyebilirsin.
Hocam başka tarayıcılarda sıkıntı yok. İki hafta sonra format atacağım için programı denemeyeceğim. Yine de çok teşekkürler. <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı