Opera'da YouTube kasıyor

Merhaba Opera GX üzerinden YouTube kullanırken kasıyor. İnternet ile ilgili takılmalardan bahsetmiyorum. Oyunlardaki gibi kasıyor. YouTube dışında herhangi bir sitede sorun yok ayrıca Chrome'dan YouTube açınca da sorun olmuyor.

Bende de aynı sorun var gx ad block ve YouTube short blocker yüklü. Bende sorun bunları kapatınca çözülüyor. Ama kasma dediğimde öyle 1 saniyeden azdır.

Firefox yükledim hoşuma gitti Opera düzelmez ise onu kullanırım 😃

Ben de Firefox kullanıcısıyım. Bana göre en iyi tarayıcı olur kendisi.

Bu arada Opera gizlilik, güvenlik bakımından zayıf bir tarayıcı. Sizden habersiz verilerinizi herkesle paylaştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.. Geçmişte bu tarz olayları vardı zaten.

Bu arada Opera gizlilik, güvenlik bakımından zayıf bir tarayıcı. Sizden habersiz verilerinizi herkesle paylaştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Geçmişte bu tarz olayları vardı zaten.

Bende Safari kullanıyorum memnunum.

Dosya Ekleri

• resim_2024-02-08_225937841.png
    resim_2024-02-08_225937841.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 69

Bu arada Opera gizlilik, güvenlik bakımından zayıf bir tarayıcı. Sizden habersiz verilerinizi herkesle paylaştığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.. Geçmişte bu tarz olayları vardı zaten.
Şu ana kadar bütün tarayıcıları denemişimdir brave'inden edge'ine en son vivaldi denedim,ama yok şu operanın performansını hiçbirinden alamadım. Güvenlik konusunda hiçbiri garanti veremez hepsinde çerez , oturum kaydetme , proxy vpn'ler var.

Şu ana kadar bütün tarayıcıları denemişimdir Brave'inden Edge'ine en son Vivaldi denedim, ama yok şu Opera'nın performansını hiçbirinden alamadım. Güvenlik konusunda hiçbiri garanti veremez hepsinde çerez, oturum kaydetme, proxy VPN'ler var.

Hocam isminizi okurken Mustafa Ceceli diye okudum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı