Opera'dan Çıkıldığında Tüm Oturum Bilgileri Siliniyor

FrankMorris

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro 13''
Merhaba, Opera tarayıcısında çıkış yaptığımda tekrardan herhangi bir siteyi açtığımda sanki ilk defa açılmış gibi oturum bilgilerimi ve şifrelerimi istiyor.

Örneğin YouTube'a giriş yaptığımda tekrardan oturum aç seçeneği geliyor.

Kullandığım işletim sistemi macOS Ventura, cihazım ise MacBook Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik olarak gereksiz şeyleri temizleyen bir antivirüs varsa ondan kaynaklı olabilir ben o tarz bir program kullanıyordum ve Minecraft oynarken adalarım kendiliğinden siliniyordu belki ondan olmuş olabilir umarımki yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba, Opera tarayıcısında çıkış yaptığımda tekrardan herhangi bir siteyi açtığımda sanki ilk defa açılmış gibi oturum bilgilerimi ve şifrelerimi istiyor.

Örneğin YouTube'a giriş yaptığımda tekrardan oturum aç seçeneği geliyor.

Kullandığım işletim sistemi macOS Ventura, cihazım ise MacBook Pro.

Bununla alakalı eklentiler sorun çıkarabilir. Eğer diğer arkadaşın dediği gibi bir olay var ise bundan kaynaklanabilir.

Siz ne zamandır beri bu sorunu yaşıyorsunuz? Opera'yı yüklediğiniz andan beri mi? Eğer öyleyse sıfırlayın veya tekrar indirin. Onun dışında farklı tarayıcılara yönelebilirsiniz.
Şöyle ki biliyorsunuz macte uygulamadan tamamen çıkmadan uygulama altta çalışır durumda kalıyor yükledikten sonra 1 gün pcyi hiç kapatmadım daha sonra kapatıp açtığımda oturumdan çıkış yaptığını farkettim ve tekrar giriş yaptım daha sonra operadan komple çıkınca (command+q) aynı sorunu yaşadığımı gördüm , çerezlere bile tamamen izin verdiğim zaman dahi oturumlardan sürekli çıkış yapıyor, sanırım farklı bir tarayıcıya geçmem gerekecek.

Şöyle ki biliyorsunuz Mac'te uygulamadan tamamen çıkmadan uygulama altta çalışır durumda kalıyor yükledikten sonra 1 gün PC'yi hiç kapatmadım daha sonra kapatıp açtığımda oturumdan çıkış yaptığını fark ettim ve tekrar giriş yaptım daha sonra Opera'dan komple çıkınca (command+Q) aynı sorunu yaşadığımı gördüm, çerezlere bile tamamen izin verdiğim zaman dahi oturumlardan sürekli çıkış yapıyor, sanırım farklı bir tarayıcıya geçmem gerekecek.

Mac kullanmadım. Windows kullanıyorum. Ancak ben Opera'da böyle bir sorun yaşamadım. Uzun zamandır Edge kullanıyorum önerimdir. Onun dışında Opera hız limiti için var. Eğer fabrika ayarlarına döndürüp denediyseniz silmek yüklemek gibi o zaman farklı tarayıcı deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı