Ya arkadaş siz iyi güzel tartışıyorsunuz da, adamlar cidden sizin YouTube veya Twitch hesaplarınızı ne yapsın? Sanarsın tüm Technopat üyelerinin devlet sırlarından daha önemli verileri var da "Bizim verilerimizi çalıyorlar ühü." diyorlar. Çalsa sanki neyi çalacak? Bunun için kavga mı edilir.
Ya arkadaş siz iyi güzel tartışıyorsunuz da, adamlar cidden sizin YouTube veya Twitch hesaplarınızı ne yapsın? Sanarsın tüm Technopat üyelerinin devlet sırlarından daha önemli verileri var da "Bizim verilerimizi çalıyorlar ühü." diyorlar. Çalsa sanki neyi çalacak? Bunun için kavga mı edilir.
Böyle böyle diye diye kendi verilerinizi veriyorsunuz. Şöyle düşün, bir adam senin odana giriyor ve her yaptığını kağıda yazıyor ve sana göstermiyor. Sen de kalabilirsin diyorsun.
Diyelim banka borçları ödüyorsun, önemli bir iş mektubu yazıyorsun bunlarda da mı verin önemli değil?
Resmi ve objektif bir belge mevcut değil. Ben de aynı görselleri Chrome için de hazırlayabilirim. Burada fanboyluk yapmıyorum sadece internette her yazılan yazıyı veya her paylaşılan görseli gerçek zanneden insanları eleştiriyorum.