- Makaleler
- 4
Sevmek anlamını fanboyluk olarak anladıysanız sorun yok. Kimseye karışmak bize düşmez.Yine fanboyluk ile suçlanıyorum, bu yazıdan onu mu çıkardınız?
Sevmek anlamını fanboyluk olarak anladıysanız sorun yok. Kimseye karışmak bize düşmez.Yine fanboyluk ile suçlanıyorum, bu yazıdan onu mu çıkardınız?
Yazdığım mesajı yine farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz.Sevmek anlamını fanboyluk olarak anladıysanız sorun yok. Kimseye karışmak bize düşmez.
Katılıyorum. Bu konuda da önceki konuda da hiç hoş olmayan mesajlar var. Tartışırız, o ayrı ama fanatikliğe gerek yok.Konuyu fazla uzatmaya gerek yok. Kim hangi taraftan bakıyor ise, ona göre yazı yazıyor. Keşke toplumca bir olaya iki taraftan da bakmayı becerebilsek.
Firefox bana bu noktada daha güvenilir geliyor. Açık kaynaklı olduğu için anonim olmayan fazla bir veri toplamadığını tahmin edebiliyorum. Kaynak kodu okumadım tabii ki, bu kadar büyük bir projenin kaynak kodlarının tamamını incelemek hiç de kolay bir iş değil. Elbette açık kaynaklı diye veri toplamayacak, arkada iş çevirmeyecek diye bir şey yok, ki örneklerini gördük; ama en azından daha fazla güven veriyor.Opera veri çalıyor diye Chrome, Vivaldi, Firefox gibi yazılımlara geçen tipler hakkında daha fazla konuşmak bile istemiyorum.
Don’t use Opera browser Because Privacy Threat — EtherealMind
etherealmind.com
![]()
Opera browser sold to a Chinese consortium for $600 million
After a $1.2 billion deal fell through, Opera has sold most of itself to a Chinese consortium for $600 million. The buyers, led by search and security firm Qihoo 360, are purchasing Opera's browser business, its privacy and performance apps, its tech licensing and, most importantly, its name...www.engadget.com
![]()
Spyware detected behind Opera
Opera has just revealed that hackers have hacked into their network and stole at least one expired Opera code (Opera code signing certificate), then used this certificate to inserttipsmake.com1.7 Million Opera Sync Users May Have Been Affected by Data Breach
On Friday, Opera warned its users that the Opera Sync service may have been breached. On their blog, Opera reported they detected “signs of an attack wherewww.itsecurityguru.org
Bunlardan hangisi tam olarak Opera'nın veri çaldığına dair bir kanıt. Haberlerin birinde hisse satışından bahsedilmiş birinde güvenlik açığından birinde ise dümdüz uygulama nasıl kaldırılır onu anlatıyor. Yok çok endişeliyim Opera kullanmam verilerimi çalıyorlar diyorsan Android veya iOS telefon da kullanma Google servislerini de kullanma MS Windows'da kullanma av yazılımı da kullanma, sosyal medyanın yanından bile geçme zaten. Kapatalım bilgisayarları telefonları hepsini çöpe atalım o zaman.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.