Operating System boot mode change ekranından nasıl çıkılır?

• Konuyu başlatan xSylas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 54

xSylas

Decapat
Bu çıktı önüme ne yapmalıyım? uzun süredir de bilgisayarla ilgili sorun yaşıyorum. açıyorum bilgisayarı, bazen açılıyor bazen de açılmıyor, kendini tekrarlıyor, yeniden başlıyor, açılsa da 15-20 saniye açık kalıyor, sonra otomatik kendisi yine kapanıyor, sonra yine kendi kendine tekrarlıyor, aç kapa yapıyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 8
Şu an kapadım.

Bu mesaj Güvenli Önyükleme modunun BIOS'ta devre dışı bırakıldığını gösterir. Bu değişikliği yapmadıysanız, bilgisayar korsanlığı girişimi gibi harici bir güvenlik sorunu olabilir. Değişikliği başlatmadan Güvenli Önyükleme modunu etkin tutmak için esc tuşuna basın. Sorun devam ederse, IT yöneticinize veya HP Destek birimine başvurun.

Daha fazla bilgi için bkz. HP Bilgisayarlar - Güvenli Önyükleme (Windows).

Yaşadığınız öteki sorunlarla alakalı değilse, açmak işe yarayabilir.

Ayrıca oradaki şifreyi denediniz mi?

9474+ Enter

Şu an kapadım.

3101+Enter oldu tabii şimdi.

Bu mesaj güvenli önyükleme modunun BIOS'ta devre dışı bırakıldığını gösterir. Bu değişikliği yapmadıysanız, bilgisayar korsanlığı girişimi gibi harici bir güvenlik sorunu olabilir. Değişikliği başlatmadan güvenli önyükleme modunu etkin tutmak için ESC tuşuna basın. Sorun devam ederse, ıt yöneticinize veya HP destek birimine başvurun.

Daha fazla bilgi için bkz. HP bilgisayarlar - güvenli önyükleme (Windows).

Yaşadığınız öteki sorunlarla alakalı değilse, açmak işe yarayabilir.

Ayrıca oradaki şifreyi denediniz mi?

9474+ enter.

3101+enter oldu tabii şimdi.

Hocam ESC bastım kapandı PC sonra açlıyordu yine aynı şeyleri tekrarlıyor bu problem yazılım değil de ekran kartı işlemci gibi bir şeyden oluyor olabilirimi.

Hocam ben kafayı yiyeceğim bu PC ile gerçekten elimde kalacak başka bir çözümü çağresi yok mudur bunun sıfırlama format falan çünkü bıktım yapmaya çalışıyorum bir şey kapanıyor.

Tamam; güvenli önyükleme açık, tuş kombinasyonunu denediniz, ama işletim sisteminize giremiyorsunuz. Doğru mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı