"Operating System wasnt found" hatasını nasıl çözülür?

bugraexe11

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Turbox 256
Ekran kartı
GT730
Anakart
Bilmiyorum
İşlemci
İ5 3470
An operating system wasn't found try disconnecting any drives that don't contain an operating system hatası veriyor. Evet arkadaşlar, Windows 10 kurarken SSD uyumlu olmadığı için devam edemedim ve hepsini biçimlendirdim, sildim. Sonra oradan çıktı, bari olmuyor geri dosyalarını yükleyeyim ve olmadı bu hatayı verdi. İçinde Windows 10 yüklü USB'yi BIOS'tan açıyorum, tekrar aynı hatayı alıyorum. Ailem de bilsin istemiyorum, nasıl düzeltebilirim bunu evde?

BIOS'tan açmanıza rağmen okumuyorsa yanlış şekilde okutmaya çalışıyorsunuz. Legacy modda mı açıyorsunuz USB'yi, UEFI modda mı? Veya ne şekilde yazdınız ISO'yu USB'ye?

BIOS'tan açmanıza rağmen okumuyorsa yanlış şekilde okutmaya çalışıyorsunuz. Legacy modda mı açıyorsunuz USB'yi, UEFI modda mı? Veya ne şekilde yazdınız ISO'yu USB'ye?

Hocam anladığım kadarıyla dedim ya her şeyi sildim galiba USB içindeki Windows dosyasını sildigim için okumuyor umarım ondandır yani şu an bakamıyorum ama yarın ilk isim yeni bir USB'ye Windows 10 yazdırmak olacak. Şu an galiba FreeDOS gibi sistem çünkü orada da dediğim gibi SSD'yi okuyor sadece içi boş.

Hocam anladığım kadarıyla dedim ya her şeyi sildim galiba USB içindeki Windows dosyasını sildigim için okumuyor umarım ondandır yani şu an bakamıyorum ama yarın ilk isim yeni bir USB'ye Windows 10 yazdırmak olacak. Şu an galiba FreeDOS gibi sistem çünkü orada da dediğim gibi SSD'yi okuyor sadece içi boş.
Evet, dediğiniz şekilde. ISO yazdıktan sonra okuyacaktır sorunsuca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı