Çözüldü Operatör değişikliğinde önceki operatör indirimsiz fatura çıkarabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SkyHawking

Hectopat
Müşteri hizmetleri yardımcı olamadığı için buraya yazıyorum.
Yarın, Türk Telekom taahhüdümün son günü. 3 gün önce Turkcell'e geçiş için SIM kartı aldım ve Turkcell, mesaj olarak yarın yani 25 Nisan 01.49'da yeni kartımı takabileceğimi belirtti.
Yeni kartı taktıktan sonra TT ile bir işlemim kalıyor mu? Taahhüt yenilemediğim sürece mevcut taahhüdümün indirimsiz hali uygulanacağına dair SMS gönderdiler. Bu indirimsiz faturadan kurtulmak mümkün müdür? Son fatura da otomatik ödeme ile ödenir diye düşünüyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İkiniz ayrı şeyler söylüyorsunuz :D Kafam karıştı haha

50 kere numara taşıdım. Hepsinde otomatik ödemeyi 1 ay sonra yaptım ki sizin durumunuzda TT faturası son kez otomatik ödensin. Turkcell sonra ödensin. Başka bir işleme gerek yok.
İkiniz ayrı şeyler söylüyorsunuz :D Kafam karıştı haha

50 kere numara taşıdım. Hepsinde otomatik ödemeyi 1 ay sonra yaptım ki sizin durumunuzda TT faturası son kez otomatik ödensin. Turkcell sonra ödensin. Başka bir işleme gerek yok.

Çözüm
@SkyHawking, numara taşıma işlemi yaparak geçtiyseniz iptale gerek yok. Otomatik iptal olur. @Teru'nun dediği gibi sadece faturaları kontrol edersiniz.

Tekrar teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım.

@Teru @333365
Hortlatıyorum ama size bir şey soracağım: Ben dediğim gibi TT taahütümün bitmesine 2 gün kala Turkcell bayisine gidip yeni hat aldım. Eski taahütümün bittiği günün ertesinde yeni hattımı takıp kullanmaya başladım.
Şu an faturaları kontrol ettiğimde TT 2 günlük cayma bedeli için 350 TL istedi. Bayiye 2 gün sonra taahüt bitiyor demiştim, onlar da "zaten yeni hattı bitince takıyorsun" dediler. Neden böyle oldu?

Son düzenleme:
Tekrar teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım.

@Teru @333365
Hortlatıyorum ama size bir şey soracağım: Ben dediğim gibi TT taahütümün bitmesine 2 gün kala Turkcell bayisine gidip yeni hat aldım. Eski taahütümün bittiği günün ertesinde yeni hattımı takıp kullanmaya başladım.
Şu an faturaları kontrol ettiğimde TT 2 günlük cayma bedeli için 350 TL istedi. Bayiye 2 gün sonra taahüt bitiyor demiştim, onlar da "zaten yeni hattı bitince takıyorsun" dediler. Neden böyle oldu?

Ertesinde yeni hat takmak için SMS geldi mi direkt? Normalde 3-4 gün sonraya gün verilir o güne kadar TT kullanmaya devam edersiniz. Diğer hat açılmadan taktıysanız ve TT işlemeye devam ettiyse taahhütü yenilemiş olabilirler ve cayma bedeli çıkarmış olabilirler.

Ertesinde yeni hat takmak için SMS geldi mi direkt? Normalde 3-4 gün sonraya gün verilir o güne kadar TT kullanmaya devam edersiniz. Diğer hat açılmadan taktıysanız ve TT işlemeye devam ettiyse taahhütü yenilemiş olabilirler ve cayma bedeli çıkarmış olabilirler.
Evet mesaj geldi, mesajı ileteyim:
"Degerli Musterimiz, Numara Tasima talebiniz onaylanmistir. ### no'lu hattinizin tasima islemi 25/04/2025 tarihinde 01:49 saatinde gerceklesecektir. Simkartinizi belirtilen gun ve saatte telefonunuza takiniz. BOO2"

Hattımı 25/04/2025 tarihinde öğleye doğru taktım. Neyi yanlış yaptım anlamadım ki :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı