Operatör önerisi

aziz bugra ergun

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Bizim 5 senedir kullandığımız Türk Telekom'un sınırsız 80 GB'den sonra yavaşlayan bir paketini kullanıyoruz.
Ama bu internet 8 Bit olmasına rağmen 2 oda uzaktan günün 12 saati normal hızında çalışıyor, kalan 12 satte günün belli dakikalarında ping düşüyor.
Yakın zamanda interneti değiştirmeyi düşünüyoruz da. 35 Bit altyapılı sınırsız maximum 85 liralık bir paket veya tarife öneriniz var mıdır?
Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
35 Bit altyapılı sınırsız maximum 85 liralık bir paket veya tarife öneriniz var mıdır?
1607005354739.png

85₺ + 35mbps + sınırsız.
İstedikleriniz var.

TurkNet'in 85 TL'lik paketi. Altyapı desteği kadar 100 Mbps hıza ulaşabiliyorsunuz.

Yaşadığınız bölgede Kablonet altyapısı varsa kullanmayı düşünebilirsiniz. Resmi sitesinde kampanyalı paketleri mevcut oradan bakabilirsiniz.

ISS sözleşmem bitmediği için kullanmıyorum ama türknetede göz atabilirsin 85 TL sabit fiyat ile alt yapının desteklediği hızı veriyorlar sınırsız + sözleşme yani taahhüt yok.

@fpsim250 bir ben senin kardeşin değilim. İki speedtesteki ping değerleri senin oyunlardaki pingini belirlemiyor ki. O zaman benim de Frankfurt'a 3 ms almam gerekiyor.

Desktop Screenshot 2020.12.02 - 11.52.54.34.png

Burdaki insanlara Türk Telekom önererek yardımcı olmuyorsun ki. Bu internet konularındanda anladığını hiç sanmıyorum. Speedtest'e pingim iyi çok iyi ISS diyen birinin hiç anlayacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı