Operatör önerisi

Daha fazla  
Merhaba, şu anda Turkcell kullanıyorum. Fiyatları çok tuzlu gelmeye başladı artık. Vodafone çekmiyor diyorlar peki Türk Telekom nasıl? NetGSM falan asla geçmeyi düşünmüyorum, önermezseniz ya da nedenini sormazsanız sevinirim.

Merhaba. Türk Telekom kullanıyorum. Son 2 ay kaldı, kullandığım süre içinde hiç çektiğini görmedim. İstanbul da Beşiktaş, nişantaşı, taksim, bebek... Gibi lokasyonlarda kullandım internet iyi ancak arama kesiliyor, ulaşılamıyor, karşı taraf ile görüşme sağlanamıyor. Taahhüt bitsin bir daha bu operatörü kullanmam. Müşteri kaybetmemek için cayma bedelini yüksek gösteriyorlar.

Aynı şekilde fiyatlardan bezdigim için Türk Telekom'a 50 GB'lik paket için başvuru yaptım dün. Yildizli günler adı altında güzel tarifeler var, son 5 günmüş.

IMG_20250502_131421.jpg

Çekmiyorsa problem işte :)

Turkcell kadar iyi değil çekme mevzusu. Ben birkaç ay önce internetsiz kalıp telefona yüklenmek zorunda kaldım, Turkcell'in kucağına düştüm yani, ek paket fiyatları, internet kullanımınin diğer operatörlerde göre daha fazla olması falan illallah ettirdi bana. Zaten İzmir'de oturuyorum, spesifik birkaç yerde de çekmeyi versin. Ben böyle ülkenin böyle yönetimin böyle toplumun gelmişini geçmişini...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı