Operatörlerin hala devam eden başarısızlığı

Coderman128

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
7.202
Makaleler
1
Çözümler
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Her zamanki gibi operatörlerin yine deprem anında gram faydası olmadı. Hatlar çekmiyor. Telefonun kendinden destekli olup operatörlerin onaylamadığı cihazlarda VoLTE, ViLTE, VoWifi gibi teknolojiler kullanılamıyor. Bunlara milyarlarca liralık ceza kesilmesi gerekiyor. Bu kadar olmaz artık. İnsan bu hizmeti neden sadece kendi sattığı cihazlara sunar bunun mantıklı açıklaması var mı?

VoLTE ve VoWİFİ konusu artık cidden önemli. Forum olarak bunu CİMER'e bildirmemiz gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Türk telekom volte ve vowifi konusunda aşırı berbat. Türkcell ve vodafone de volte ve vowifi sorunsuz çalışırken türk telekom cihaz desteklemiyor diyordu. Saatlerce bunu düzeltmek için uğraşmıştım. En sonda cihaza başka rom atıp ayarlar yaptım öyle düzeldi.
 
Cezadan ziyade sıkı bir denetimin şart olduğunu düşünüyorum.
Hocam destekleyen her telefonda açılamadığı takdirde bunlar en ağır cezaları hakediyor. Tuşlu telefon desteklemiyor olsa bile pakette aktif edilebilmesi gerekiyor. Yani A'dan Z'ye tüm cihazlara sunulmalı bunlar. Destekleyen her cihaza sunarlarsa bu sefer IMEI kaydı olanlar mağdur olur. Koşulsuz şartsız aktif edilebilmesi gerek bunun.
 
Lafa gelince dağda bayırda çekiyor diye reklam yapıyorlardı. Al sana gerçek reklam. Ha şimdi diyecekler ki efendim işte herkes aynı anda hatlara yüklendiği için böyle oluyor. O zaman altyapını ona göre düzenleyip ona göre önlem alacaksın. Bunu becerecek kapasiten yoksa insanları reklamlarla aldatmaktan vazgeçeceksin.

Türkiye'de ilk defa deprem olmuyor. Her seferinde aynı terane.
 
Geçenlerde de WhatsApp çökünce Türk Telekom da çökmüştü sanki sunucuları ortakmış gibi. İnsanlar hattan mesajlaşma ve arama yapmadıkları için WhatsApp çökünce yığılma oldu tabii. Madem mevcut müşterilerini kaldıracak altyapın yok bas bas bağırıp reklamlarla yeni kullanıcı almayacaksınız yüzsüz gibi arayıp rahatsız ediyorlar bir de zırt pırt. Sen önce mevcut müşterilerine doğru düzgün bir hizmet ver de ondan sonra daha fazla kullanıcı almayı düşün.
 

Geri
Yukarı