Opera'ya güveniyor musunuz?

Ben Opera'yı seviyorum uzun zamandırda kullanıyorum. Güven meselesi hiçbir tarayıcıda yok diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook'a bağlı uygulamalara (Instagram, Whatsapp) güveniyorsan Opera'ya hayli hayli güvenebilirsin.

Çin'e satılmıyorsa Amerika'ya satılıyor. Altını kazsak her şeyde pislik çıkar.
O kadar kurcalarsak Sony de Japonya'ya satıyor olabilir. Çok da şey yapmamak lazım aslında.
Facebook'a bağlı uygulamalara (Instagram, Whatsapp) güveniyorsan Opera'ya hayli hayli güvenebilirsin.
Facebook ve alt şirketlerinin alternatifi yok ve yaşamımızın bir parçası haline geldiler. Arkadaşına "Ben WhatsApp kullanmıyorum, SMS gönder." desen garipsemez mi?
Ama tarayıcı açısından bir sürü seçenek var. Edge, Chrome, Opera, Firefox ve daha niceleri. Bence en güveniliri Edge.
Çin niye sansürlü onu anlamadım?
Oradaki sansür Çin Cumhuriyeti'ne değil, Ç*n hükümetine. Umarım anlatabilmişimdir

Tarayıcılar arasında güvenilirlik diye bir durum olduğunu zannetmiyorum. Opera kullanmadın Chrome çalar, Chrome kullanmadın Microsoft Edge çalar. Bence güvenilirlik açısından hepsi eşit. Şahsen ben Chrome hiç sevmem. Yıllardır Opera kullanıyordum yakın zamanda Firefox'a geçtim ve bence tasarımsal açıdan Firefox daha güzel.

Çalacaksa Google çalsın, Microsoft çalsın. Bugün neredeyse herkes Windows, Android kullanıyor. Verilerimiz zaten Microsoft'da da, Google'da da var. Satacakları varsa çoktan satmışlardır zaten.

Neredeyse tüm tarayıcılar Edge dahil zaten Google'ya ait dolayısı ile yorumlar saçma olduğunu düşünüyorum Vivaldi Brave Edge Opera Yandex gibi tüm tarayıcılar chromenin ücretsiz versiyonu chromiumdan üretiliyor yani yazılım sahibi zaten Google.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…