ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 5 Şubat 2021 #11 Chrome kullanıyorum. Satıyorsa verilerimi Google satsın. Adamlar o kadar uğraşıyor .
ahmetmehmet22 Picopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #12 LazJedi dedi: Herhangi bir sosyal medya platformunda üyeliğinizin bulunması sizi rahatsız etmiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum aslında. Ne de olsa WhatsApp da Mark Zuckerberg'in ve veri çaldığı bir kesin. Facebook vs. de Mark Zuckerberg'in ve illaki bir veri alıyorlar.
LazJedi dedi: Herhangi bir sosyal medya platformunda üyeliğinizin bulunması sizi rahatsız etmiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum aslında. Ne de olsa WhatsApp da Mark Zuckerberg'in ve veri çaldığı bir kesin. Facebook vs. de Mark Zuckerberg'in ve illaki bir veri alıyorlar.
arda662 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 5 Şubat 2021 #13 Opera kullanıyorum. Verilerimi satmasalar iyi olur ama satıyorlarsa da canları sağ olsun. Bütün internet alemi beni 7/24 dikizleyecek değil ya .
Opera kullanıyorum. Verilerimi satmasalar iyi olur ama satıyorlarsa da canları sağ olsun. Bütün internet alemi beni 7/24 dikizleyecek değil ya .
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.751 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 5 Şubat 2021 #14 Opera reklamlardan gelir elde ediyor bu arada bunu belirtmek isterim.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 5 Şubat 2021 #15 ftftc_ dedi: Chrome kullanıyorum. Satıyorsa verilerimi Google satsın. Adamlar o kadar uğraşıyor . Genişletmek için tıkla... Chrome sadeliği ve hızlılığı keşke sistemi bu kadar yormasa çok iyi olurdu.
ftftc_ dedi: Chrome kullanıyorum. Satıyorsa verilerimi Google satsın. Adamlar o kadar uğraşıyor . Genişletmek için tıkla... Chrome sadeliği ve hızlılığı keşke sistemi bu kadar yormasa çok iyi olurdu.
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #16 ahmetmehmet22 dedi: Ben Opera GX kullanıyorum ne yapayım şu an Genişletmek için tıkla... Edge veya farklı alternatiflere geç. LazJedi dedi: Herhangi bir sosyal medya platformunda üyeliğinizin bulunması sizi rahatsız etmiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Sadece Telegram Chitose dedi: Bu haberlerin rakip firmalar tarafından ortaya atılmadığı ne malum? Genişletmek için tıkla... Pek inanmıyorum. Gerçek bir Waifu dedi: Ben bayağıdır Opera kullanıyorum. Açıklar mısın biraz daha? Genişletmek için tıkla... Opera 2016 yılında satıldığından beri kullanıcılarının verisini satıyor. egenalbandit dedi: Bu kısmına katılmıyorum. Hantallığını/yavaşlığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandım, çok ağır ya HACIDANİKİNCİEL dedi: Sanmıyorum ayrıca VPN'si sayesinde çoğu torrent sitesine girmenin tek yolu. Genişletmek için tıkla... Daha farklı VPN'ler kullan. Yumak dedi: Chrome sadeliği ve hızlılığı keşke sistemi bu kadar yormasa çok iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Edge kullanabilirsin.
ahmetmehmet22 dedi: Ben Opera GX kullanıyorum ne yapayım şu an Genişletmek için tıkla... Edge veya farklı alternatiflere geç. LazJedi dedi: Herhangi bir sosyal medya platformunda üyeliğinizin bulunması sizi rahatsız etmiyor mu peki? Genişletmek için tıkla... Sadece Telegram Chitose dedi: Bu haberlerin rakip firmalar tarafından ortaya atılmadığı ne malum? Genişletmek için tıkla... Pek inanmıyorum. Gerçek bir Waifu dedi: Ben bayağıdır Opera kullanıyorum. Açıklar mısın biraz daha? Genişletmek için tıkla... Opera 2016 yılında satıldığından beri kullanıcılarının verisini satıyor. egenalbandit dedi: Bu kısmına katılmıyorum. Hantallığını/yavaşlığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kullandım, çok ağır ya HACIDANİKİNCİEL dedi: Sanmıyorum ayrıca VPN'si sayesinde çoğu torrent sitesine girmenin tek yolu. Genişletmek için tıkla... Daha farklı VPN'ler kullan. Yumak dedi: Chrome sadeliği ve hızlılığı keşke sistemi bu kadar yormasa çok iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Edge kullanabilirsin.
ahmetmehmet22 Picopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #17 312971 dedi: Edge veya farklı alternatiflere geç. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ekranın rahatlığını kısayolunu vs hiçbir yerde bulamadım
312971 dedi: Edge veya farklı alternatiflere geç. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ekranın rahatlığını kısayolunu vs hiçbir yerde bulamadım
3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #18 ahmetmehmet22 dedi: Eki Görüntüle 866415 Hocam bu ekranın rahatlığını kısayolunu vs hiçbir yerde bulamadım Genişletmek için tıkla... Edge ile yapabilirsin .
ahmetmehmet22 dedi: Eki Görüntüle 866415 Hocam bu ekranın rahatlığını kısayolunu vs hiçbir yerde bulamadım Genişletmek için tıkla... Edge ile yapabilirsin .
bilinçli pars Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 7.487 Makaleler 23 Çözümler 15 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ECS H81H3-M7 İşlemci: Intel Core i7 4790 HDD: Western Digital WD10EZEX 1 TB 7200 RPM RAM: Crucial CT102446BA160B.C16FER 1x8GB DDR3 1600MHZ Kasa: Casper NSH.4790-8T75A-W (CD.VTI4790A) Hazır kasa. Ekran kartı: Galaxy GT730 PSU: Casper Fsp250-50hmn Monitör: AOC G2868PQU 28" 4K 3840×2160 1 MS 60 Hz TN panel UPS: Tunçmatik TSK5208 Mouse: Casper B309 Klavye: Casper K1500 Akım korumalı priz: Monster MPEXP100U Yazıcı: Epson L4160 Cinsiyet Erkek Meslek Espiri mühendisi 5 Şubat 2021 #19 egenalbandit dedi: Bu kısmına katılmıyorum. Hantallığını/yavaşlığını görmedim. Genişletmek için tıkla... HACIDANİKİNCİEL dedi: Sanmıyorum ayrıca VPN'si sayesinde çoğu torrent sitesine girmenin tek yolu. Genişletmek için tıkla... VPN'sinin 1 Megabit olduğunu gördüm. Saniyede 125 kilobayt yapar bu da.
egenalbandit dedi: Bu kısmına katılmıyorum. Hantallığını/yavaşlığını görmedim. Genişletmek için tıkla... HACIDANİKİNCİEL dedi: Sanmıyorum ayrıca VPN'si sayesinde çoğu torrent sitesine girmenin tek yolu. Genişletmek için tıkla... VPN'sinin 1 Megabit olduğunu gördüm. Saniyede 125 kilobayt yapar bu da.