L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Temmuz 2021 #321 ftftc_ dedi: Ankara'daki dolmuş ama 43 plaka LOL. Genişletmek için tıkla... Ankara dolmuşu diyip aramıştım, 1 ay Ankara'da kaldığımda görmüştüm buna benzer.
ftftc_ dedi: Ankara'daki dolmuş ama 43 plaka LOL. Genişletmek için tıkla... Ankara dolmuşu diyip aramıştım, 1 ay Ankara'da kaldığımda görmüştüm buna benzer.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 9 Temmuz 2021 #322 OPERATÖR GOD dedi: Konu ile alakasız ama Edge sürümünüz eski sürüm. Güncelleyebilirsiniz, isterseniz. Genişletmek için tıkla... Güncelledim. Teşekkürler
OPERATÖR GOD dedi: Konu ile alakasız ama Edge sürümünüz eski sürüm. Güncelleyebilirsiniz, isterseniz. Genişletmek için tıkla... Güncelledim. Teşekkürler
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 9 Temmuz 2021 #323 Sanki Opera GX'e modifiyeli şahin diyerek haksızlık ettik, Opera GX'e artık LED modifiyeli çöp kutusu diyelim.
Sanki Opera GX'e modifiyeli şahin diyerek haksızlık ettik, Opera GX'e artık LED modifiyeli çöp kutusu diyelim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Temmuz 2021 #324 Captain Levi dedi: Sanki Opera GX'e modifiyeli Şahin diyerek haksızlık ettik, Opera GX'e artık LED modifiyeli çöp kutusu diyelim. Genişletmek için tıkla... Doğru, fazla iyi Şahin Opera GX için.
Captain Levi dedi: Sanki Opera GX'e modifiyeli Şahin diyerek haksızlık ettik, Opera GX'e artık LED modifiyeli çöp kutusu diyelim. Genişletmek için tıkla... Doğru, fazla iyi Şahin Opera GX için.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.419 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #325 Edge varken Opera'ya ihtiyaç bile duymadım.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 9 Temmuz 2021 #326 429723 dedi: Keske sadece reklam icin toplansa. Bilgi guctur, hukumetler ve sirketler de bu gucun pesindeler, verilerimiz de bu yuzden onlar icin degerli ve bizim icin onemli (olmali). Bir distopyaya dogru gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Edge'de satıyor Chrome'da fakat üsttede belirttiğim gibi Opera 3 adet adı sanı bilinmeyen şirketlere de aktarım yapıyor.
429723 dedi: Keske sadece reklam icin toplansa. Bilgi guctur, hukumetler ve sirketler de bu gucun pesindeler, verilerimiz de bu yuzden onlar icin degerli ve bizim icin onemli (olmali). Bir distopyaya dogru gidiyoruz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam Edge'de satıyor Chrome'da fakat üsttede belirttiğim gibi Opera 3 adet adı sanı bilinmeyen şirketlere de aktarım yapıyor.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 9 Temmuz 2021 #327 Opera'yı sırf şunun için kullanıyorum.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 9 Temmuz 2021 #328 avkila.tech dedi: Opera'yı sırf şunun için kullanıyorum. Eki Görüntüle 1102229 Genişletmek için tıkla... Edge'e VPN yükleyerek de kullanabilirsiniz. Opera takıntınız varsa Vivaldi kullanabilirsiniz.
avkila.tech dedi: Opera'yı sırf şunun için kullanıyorum. Eki Görüntüle 1102229 Genişletmek için tıkla... Edge'e VPN yükleyerek de kullanabilirsiniz. Opera takıntınız varsa Vivaldi kullanabilirsiniz.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 9 Temmuz 2021 #329 Captain Levi dedi: Edge'e VPN yükleyerek de kullanabilirsiniz. Opera takıntınız varsa Vivaldi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ram kullanımı nasıl? Opera 6 sekme açık iken 5 mb ram yiyor çünkü.
Captain Levi dedi: Edge'e VPN yükleyerek de kullanabilirsiniz. Opera takıntınız varsa Vivaldi kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ram kullanımı nasıl? Opera 6 sekme açık iken 5 mb ram yiyor çünkü.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 9 Temmuz 2021 #330 avkila.tech dedi: RAM kullanımı nasıl? Opera 6 sekme açık iken 5 MB RAM yiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... 500 MB demek istediniz galiba, Edge'in RAM kullanımı daha iyi 300 MB falan tüketiyor.
avkila.tech dedi: RAM kullanımı nasıl? Opera 6 sekme açık iken 5 MB RAM yiyor çünkü. Genişletmek için tıkla... 500 MB demek istediniz galiba, Edge'in RAM kullanımı daha iyi 300 MB falan tüketiyor.