Ankara dolmuşu diyip aramıştım, 1 ay Ankara'da kaldığımda görmüştüm buna benzer.Ankara'daki dolmuş ama 43 plaka LOL.
Ankara dolmuşu diyip aramıştım, 1 ay Ankara'da kaldığımda görmüştüm buna benzer.Ankara'daki dolmuş ama 43 plaka LOL.
Güncelledim. TeşekkürlerKonu ile alakasız ama Edge sürümünüz eski sürüm. Güncelleyebilirsiniz, isterseniz.
Doğru, fazla iyi Şahin Opera GX için.Sanki Opera GX'e modifiyeli Şahin diyerek haksızlık ettik, Opera GX'e artık LED modifiyeli çöp kutusu diyelim.
Yani hocam Edge'de satıyor Chrome'da fakat üsttede belirttiğim gibi Opera 3 adet adı sanı bilinmeyen şirketlere de aktarım yapıyor.Keske sadece reklam icin toplansa. Bilgi guctur, hukumetler ve sirketler de bu gucun pesindeler, verilerimiz de bu yuzden onlar icin degerli ve bizim icin onemli (olmali). Bir distopyaya dogru gidiyoruz.
Edge'e VPN yükleyerek de kullanabilirsiniz. Opera takıntınız varsa Vivaldi kullanabilirsiniz.Opera'yı sırf şunun için kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1102229
Ram kullanımı nasıl? Opera 6 sekme açık iken 5 mb ram yiyor çünkü.Edge'e VPN yükleyerek de kullanabilirsiniz. Opera takıntınız varsa Vivaldi kullanabilirsiniz.
500 MB demek istediniz galiba, Edge'in RAM kullanımı daha iyi 300 MB falan tüketiyor.RAM kullanımı nasıl? Opera 6 sekme açık iken 5 MB RAM yiyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.