T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #371 Tearful dedi: Microsoft Edge'ye geçin. Sade ve hızlı bir tarayıcı bence. Bu arada yeni konu açsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız, kusura bakmayın. Ancak konu açtığımda konuyla alakasız çok mesaj alıyorum. Microsoft Edge çok kasıyor maalesef. Captain Levi dedi: Vivaldi Browser | Powerful, Personal and Private web browser It’s a web browser. But fun. It comes with a bunch of clever features built-in. It’s super flexible and does not track you. Get the Vivaldi browser for desktop, mobile, and your car! vivaldi.com Genişletmek için tıkla... Buna bakacağım hocam, teşekkür ederim.
Tearful dedi: Microsoft Edge'ye geçin. Sade ve hızlı bir tarayıcı bence. Bu arada yeni konu açsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız, kusura bakmayın. Ancak konu açtığımda konuyla alakasız çok mesaj alıyorum. Microsoft Edge çok kasıyor maalesef. Captain Levi dedi: Vivaldi Browser | Powerful, Personal and Private web browser It’s a web browser. But fun. It comes with a bunch of clever features built-in. It’s super flexible and does not track you. Get the Vivaldi browser for desktop, mobile, and your car! vivaldi.com Genişletmek için tıkla... Buna bakacağım hocam, teşekkür ederim.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 11 Temmuz 2021 #372 technora dedi: Hocam haklısınız, kusura bakmayın. Ancak konu açtığımda konuyla alakasız çok mesaj alıyorum. Microsoft Edge çok kasıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Kasmıyor düzeldi artık.
technora dedi: Hocam haklısınız, kusura bakmayın. Ancak konu açtığımda konuyla alakasız çok mesaj alıyorum. Microsoft Edge çok kasıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Kasmıyor düzeldi artık.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #373 Captain Levi dedi: Kasmıyor düzeldi artık. Genişletmek için tıkla... Hocam iki gün önce kullanmam gerekiyordu, deli gibi kasıyordu.
Captain Levi dedi: Kasmıyor düzeldi artık. Genişletmek için tıkla... Hocam iki gün önce kullanmam gerekiyordu, deli gibi kasıyordu.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 11 Temmuz 2021 #374 technora dedi: Hocam haklısınız, kusura bakmayın. Ancak konu açtığımda konuyla alakasız çok mesaj alıyorum. Microsoft Edge çok kasıyor maalesef. Buna bakacağım hocam, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Edge mi kasıyor? İlginç, genelde sorun olmaz. Yeni sekme arayüz tipini değiştirmeyi denediniz mi? Çıkan gereksiz haberler buna sebebiyet veriyor olabilir.
technora dedi: Hocam haklısınız, kusura bakmayın. Ancak konu açtığımda konuyla alakasız çok mesaj alıyorum. Microsoft Edge çok kasıyor maalesef. Buna bakacağım hocam, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Edge mi kasıyor? İlginç, genelde sorun olmaz. Yeni sekme arayüz tipini değiştirmeyi denediniz mi? Çıkan gereksiz haberler buna sebebiyet veriyor olabilir.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Temmuz 2021 #375 Tearful dedi: Edge mi kasıyor? İlginç, genelde sorun olmaz. Yeni sekme arayüz tipini değiştirmeyi denediniz mi? Çıkan gereksiz haberler buna sebebiyet veriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu denemedim hocam, deneyeceğim. Öneri için teşekkür ederim.
Tearful dedi: Edge mi kasıyor? İlginç, genelde sorun olmaz. Yeni sekme arayüz tipini değiştirmeyi denediniz mi? Çıkan gereksiz haberler buna sebebiyet veriyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Bunu denemedim hocam, deneyeceğim. Öneri için teşekkür ederim.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 11 Temmuz 2021 #376 technora dedi: Bunu denemedim hocam, deneyeceğim. Öneri için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, umarım işinize yarar.
technora dedi: Bunu denemedim hocam, deneyeceğim. Öneri için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, umarım işinize yarar.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Temmuz 2021 #377 Hala Opera'ya laf etmeye devam ediyorlar. Şaka gibiler .
4 447080 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 832 Çözümler 4 12 Temmuz 2021 #378 Opera GX adamdır. Google çöptür.
4 448794 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 671 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Temmuz 2021 #379 Konuyu dağıtıyorum ama ben şuanda firefox kullanıyorum vivaldiye geçmeyi düşünüyorum vivaldide ana sayfayı değiştirebiliyor muyuz ?
Konuyu dağıtıyorum ama ben şuanda firefox kullanıyorum vivaldiye geçmeyi düşünüyorum vivaldide ana sayfayı değiştirebiliyor muyuz ?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #380 448794 dedi: Konuyu dağıtıyorum ama ben şu anda Firefox kullanıyorum Vivaldi'ye geçmeyi düşünüyorum Vivaldi'de ana sayfayı değiştirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Opera'da ki gibi arka plan resmi değiştirme, gibi özellikleri var, ancak ben denediğimde Vivaldi biraz buglu ve hatalı tarayıcı.
448794 dedi: Konuyu dağıtıyorum ama ben şu anda Firefox kullanıyorum Vivaldi'ye geçmeyi düşünüyorum Vivaldi'de ana sayfayı değiştirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Opera'da ki gibi arka plan resmi değiştirme, gibi özellikleri var, ancak ben denediğimde Vivaldi biraz buglu ve hatalı tarayıcı.