LordxVader
Hectopat
Kullanmayın o zaman hocam.Veri toplamak ≠ satmak. Verileri zaten herkes topluyor bizim burda amacımız satmalarını engellemek.
Kullanmayın o zaman hocam.Veri toplamak ≠ satmak. Verileri zaten herkes topluyor bizim burda amacımız satmalarını engellemek.
Hocam önceden de belirtmiştim zaten Opera Chrome veya Edge'e kıyasla 3 adet adı sanı bilinmeyen şirketlerede aktarım yapıyor güvenmek veya güvenmemek sizin tercihiniz.Ben sizin mesajınızı yanıtlamadım veya sizi de etiketlemedim. Opera'ya laf atıp Chrome'yi savunan kişilere bu video.
Microsoft Edge'ye geçin. Sade ve hızlı bir tarayıcı bence.Hocalarım konuyla alakasız olacak, kusura bakmayın ama ben kafayı yiyeceğim; daha öncesinde Google Chrome kullanıyordum, RAM tüketimi fazla diye Opera'ya geçtim. Şimdi bunda da aynı sorunu yaşıyorum. Ancak kullanışlılığından dolayı Opera'yı bırakmak istemiyorum. Herhangi bir öneriniz var mıdır? Yeni tarayıcı veya Opera için ayar gibi. Teşekkürler şimdiden.
Hocalarım konuyla alakasız olacak, kusura bakmayın ama ben kafayı yiyeceğim; daha öncesinde Google Chrome kullanıyordum, RAM tüketimi fazla diye Opera'ya geçtim. Şimdi bunda da aynı sorunu yaşıyorum. Ancak kullanışlılığından dolayı Opera'yı bırakmak istemiyorum. Herhangi bir öneriniz var mıdır? Yeni tarayıcı veya Opera için ayar gibi. Teşekkürler şimdiden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.