S SSaber Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 57 25 Temmuz 2020 #1 Merhaba, birçok forumda ve YouTube'da birkaç videoda gördüğüme göre Opera kullanmayın tarzı şeyler söyleniyor. Bunun sebebi nedir? Sadece Çin'e satıldığından dolayı mı yoksa başka sebepleri de var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Merhaba, birçok forumda ve YouTube'da birkaç videoda gördüğüme göre Opera kullanmayın tarzı şeyler söyleniyor. Bunun sebebi nedir? Sadece Çin'e satıldığından dolayı mı yoksa başka sebepleri de var mı?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #2 Ben şöyle duydum. Çin de özel hayatın gizliliğini ihlal eden bir firmaya satılmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Ben şöyle duydum. Çin de özel hayatın gizliliğini ihlal eden bir firmaya satılmış. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #3 Ben Opera kullanıyorum, gayet de güzel. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
S SSaber Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 57 25 Temmuz 2020 #4 Dengesiz Kokarca dedi: Ben şöyle duydum. Çinde özel hayatın gizliliğini ihlal eden bir firmaya satılmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle okudum. Ayrıca chrome da ihlal ediyor. Daha geçen haber çıkmıştı. Chrome gizlilik modunda insanları izliyor diye. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Dengesiz Kokarca dedi: Ben şöyle duydum. Çinde özel hayatın gizliliğini ihlal eden bir firmaya satılmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle okudum. Ayrıca chrome da ihlal ediyor. Daha geçen haber çıkmıştı. Chrome gizlilik modunda insanları izliyor diye.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #5 SSaber dedi: Ben de öyle okudum. Ayrıca chrome da ihlal ediyor. Daha geçen haber çıkmıştı. Chrome gizlilik modunda insanları izliyor diye Genişletmek için tıkla... Ben Firefox'u tercih ediyorum bilgisayarda.
SSaber dedi: Ben de öyle okudum. Ayrıca chrome da ihlal ediyor. Daha geçen haber çıkmıştı. Chrome gizlilik modunda insanları izliyor diye Genişletmek için tıkla... Ben Firefox'u tercih ediyorum bilgisayarda.
S SSaber Hectopat Katılım 7 Şubat 2019 Mesajlar 57 25 Temmuz 2020 #6 Beypazarı Maden Suyu dedi: Ben Opera kullanıyorum, gayette güzel. Genişletmek için tıkla... Güzellik ve pratikliğine bir şey demiyorum. Sadece neden kullanmayın diyolar diye soruyorum
Beypazarı Maden Suyu dedi: Ben Opera kullanıyorum, gayette güzel. Genişletmek için tıkla... Güzellik ve pratikliğine bir şey demiyorum. Sadece neden kullanmayın diyolar diye soruyorum
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 25 Temmuz 2020 #7 Beypazarı Maden Suyu dedi: Ben Opera kullanıyorum, gayette güzel. Genişletmek için tıkla... Tebrikler, artık Beypazarı marka maden suyu içtiğini bütün Çin biliyor.
Beypazarı Maden Suyu dedi: Ben Opera kullanıyorum, gayette güzel. Genişletmek için tıkla... Tebrikler, artık Beypazarı marka maden suyu içtiğini bütün Çin biliyor.
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #8 SSaber dedi: Güzellik ve pratikliğine bir şey demiyorum. Sadece neden kullanmayın diyolar diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Ben sadece fikrimi beyan etmiştim. Ama veri hırsızlığını Chrome da yapıyor. O sebeple hangisini seçseniz pek bir şey farketmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
SSaber dedi: Güzellik ve pratikliğine bir şey demiyorum. Sadece neden kullanmayın diyolar diye soruyorum Genişletmek için tıkla... Ben sadece fikrimi beyan etmiştim. Ama veri hırsızlığını Chrome da yapıyor. O sebeple hangisini seçseniz pek bir şey farketmiyor.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #9 Ben internetteki bütün alışverişlerimi Opera üzerinden yapıyorum. Bir sıkıntı olur mu şimdi?
Beypazarı Maden Suyu Decipat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 927 Yer 6'lı Beypazarı Paketi Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #10 Dragneel.99 dedi: Ben internetteki bütün alışverişlerimi Opera üzerinden yapıyorum. Bir sıkıntı olur mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Bence pek bir şey farketmiyor. Çünkü aynı veri hırsızlığını Google da yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
Dragneel.99 dedi: Ben internetteki bütün alışverişlerimi Opera üzerinden yapıyorum. Bir sıkıntı olur mu şimdi? Genişletmek için tıkla... Bence pek bir şey farketmiyor. Çünkü aynı veri hırsızlığını Google da yapıyor.