Ophcrack Şifre Kırma Programı Sorunu

athnsyr20

Hectopat
Katılım
21 Kasım 2013
Mesajlar
24
Arkadaşlar, ben Recep abi'nin çektiği Windows şifresini öğrenme videosunu izledim. Fakat bende olmadı. Yani kıramadım. Şu nedenlerden dolayı olmadığını düşünüyorum:
Boot ayarlarını yapamam,
Bir dizüstü bilgisayarda denemem,
Sorunum: Ophcrack programını UNetBootin ile USB'ye dağıtmam ve sonra ophcrack açıldıktan sonra User'ların NT Password yerine Not Found yazısı gelmesi. Şimdiden hepinize teşekkürler. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_2835.JPG
merhabalar. bende aynı sorunu yaşıyorum şuan. videoda ne deniliyorsa aynısını yaptım olmadı. yardımcı olabilecek varmı acaba ? aldığım hstsnın ekran resmini ekledim.

günceldir
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı