Oppenheimer filmi izlenir mi?

syxneap

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarla film izlemeye karar verdik. Büyük ihtimalle Oppenheimer filmini gideceğiz ama emin olamadım ben. Bazı yerlerde gömüyorlar bazı yerlerde övüyorlar. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam filmi sıkılmadan anlamaya çalışırsanız eğlenirsiniz. Gitmeden önce Oppenheimer'ı araştırın eğer ilginizi çekerse daha zevkli olur.

Arkadaşlarla film izlemeye karar verdik. Büyük ihtimalle Oppenheimer filmini gideceğiz ama emin olamadım ben. Bazı yerlerde gömüyorlar bazı yerlerde övüyorlar. Yardımcı olur musunuz?
Kötü diyemem ama izlerken uykum geldi. Fakat benim çok beğendiğim 'mission impossible 7' filmine gidebilirsiniz veya izleyebilirsiniz. Oppenheimer çok bayıyo benim fikrimce.

IMAX'de izledim, çevirisini beğenmedim ve alt yazı bazen ekranın sağ altında bazen sol altında çıkıyor. Bana mı böyle denk geldi bilmiyorum ama alt yazı ve çevirisini beğenmedim. Direkt orijinal seslendirme izleseydim en azından gözüm alt yazıya gitmezdi.

Aksiyon filmi olarak izleyen adamı bayar. Biyografi filmi olarak izleyene bayağı zevk verir. Ayrıca siyah beyaz görüntüler objektif tarihi bakış açısı. Düz renkler Oppenheimer'ın gözünden anlatılıyor. Oppenheimer hakkında filme girmeden önce biraz araştırma yapın. Yalnız dikkat, seks sahneleri bulunuyor filmde.

Orijinal'de daha kötüydü. IMAX olmadığı için patlama sahnelerinde altyazılar bayağı kapanmış. Zar zor okunuyordu. Siyah yazıya dönüştürmek çok da zor değildi aslında.

Sadece iki sahnede olması lazım. Çok fazla yok.
Olmazsa olmaz. Normal film endüstrisi resmen adult entertainment'e döndü.

Millet sırf bu olay için bunu izlemeye geliyorsa 18+ film çekenler de IMAX kamerası alsın ve çeksin. Daha gerçekçi olur, izlenir. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…