- Makaleler
- 8
Film +13 değil zaten. PG-13 değerlendirmesi var.+18 sahne olsaydı filmi +13 olarak vizyona koymazlardı.
+18 yani.
Film +13 değil zaten. PG-13 değerlendirmesi var.+18 sahne olsaydı filmi +13 olarak vizyona koymazlardı.
Hocam Türkiye'de resmi olarak +13 diye geçiyor yanlış bilmiyorsam.Film +13 değil zaten. PG-13 değerlendirmesi var.
+18 yani.
Hocam Türkiye'de resmi olarak +13 diye geçiyor yanlış bilmiyorsam.
kayiprihtim.com
Ben filmi gördüğüm için cevap vermiyorum zaten, bunlar değişmez film sınırlandırma kuralları olduğu için cevap veriyorum. Eğer söylediğim şey hatalıysa sebebi arkadaşın "film +13" diyerek yanlış bilgi vermesidir.Film +13 değil zaten. PG-13 değerlendirmesi var.
+18 yani.
Bilet alırken orada +13 yazıyordu kapağında. Ama yanlışım da olabilir dediğim gibi kusura bakmayın.![]()
"Oppenheimer" Filminin 18+ Olacağı Açıklandı
Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Oppenheimer'ın hangi kitleye uygun olduğu açıklandı.www.webtekno.com
![]()
"Oppenheimer", Christopher Nolan'ın 20 Yıl Sonra 18+ Yaş Sınırıyla Vizyona Giren İlk Filmi Olacak – Kayıp Rıhtım
Oppenheimer filmi 18+ olarak sınıflandırıldı. Christopher Nolan'ın R-Rated derecelendirmesi alan son filmi 2002 tarihli "Insomnia" olmuştu.kayiprihtim.com
+13 yazıyor yazmasına da Murphy kadını dozer gibi eziyor. ^18 olduğunu anlamak için uzman olmaya gerek yok.Bilet alırken orada +13 yazıyordu kapağında. Ama yanlışım da olabilir dediğim gibi kusura bakmayın.
Yok zaten +18 ona bir şey demiyorum benim takıldığım kısım senin e dediğin gibi +13 yazması+13 yazıyor yazmasına da Murphy kadını dozer gibi eziyor. ^18 olduğunu anlamak için uzman olmaya gerek yok.
Nasıl bir sistemi var bu sinemaların ya. Bildiğin cinsel sahne var +13 yazıyorlar. Bu nedir ya. Adam gibi +18 yaz işte öyle sahne varsa. Bilet alma kısmında +13 yazıyordu oradan kandırdılar. He ben izledim izlemesine kaç kere öyle sahne Peaky Blinders'da ama babayla olmaz işte be.Yok zaten +18 ona bir şey demiyorum benim takıldığım kısım senin e dediğin gibi +13 yazması. Yoksa Murphy'nin maşallahı var zaten
.
Hocam en azından yan yana almasaydınız bariNasıl bir sistemi var bu sinemaların ya. Bildiğin cinsel sahne var +13 yazıyorlar. Bu nedir ya. Adam gibi +18 yaz işte öyle sahne varsa. Bilet alma kısmında +13 yazıyordu oradan kandırdılar. He ben izledim izlemesine kaç kere öyle sahne Peaky Blinders'da ama babayla olmaz işte be.
Yardım için teşekkürler hocamHocam en azından yan yana almasaydınız bariya da sinema hafif boş olursa bahane bulun aranıza en az bir koltuk koyun herhangi bir bahaneyle
. Bir de evde izlemek kadar kötü olmaz merak etmeyin, sinemada pek sıkıntı olmaz yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.