Oppenheimer'da +18 sahne var mı?

Hocam Türkiye'de resmi olarak +13 diye geçiyor yanlış bilmiyorsam.

Film +13 değil zaten. PG-13 değerlendirmesi var.

+18 yani.
Ben filmi gördüğüm için cevap vermiyorum zaten, bunlar değişmez film sınırlandırma kuralları olduğu için cevap veriyorum. Eğer söylediğim şey hatalıysa sebebi arkadaşın "film +13" diyerek yanlış bilgi vermesidir.

Bilet alırken orada +13 yazıyordu kapağında. Ama yanlışım da olabilir dediğim gibi kusura bakmayın.

+13 yazıyor yazmasına da Murphy kadını dozer gibi eziyor. ^18 olduğunu anlamak için uzman olmaya gerek yok.
Yok zaten +18 ona bir şey demiyorum benim takıldığım kısım senin e dediğin gibi +13 yazması . Yoksa Murphy'nin maşallahı var zaten .

Yok zaten +18 ona bir şey demiyorum benim takıldığım kısım senin e dediğin gibi +13 yazması . Yoksa Murphy'nin maşallahı var zaten .
Nasıl bir sistemi var bu sinemaların ya. Bildiğin cinsel sahne var +13 yazıyorlar. Bu nedir ya. Adam gibi +18 yaz işte öyle sahne varsa. Bilet alma kısmında +13 yazıyordu oradan kandırdılar. He ben izledim izlemesine kaç kere öyle sahne Peaky Blinders'da ama babayla olmaz işte be.

Hocam en azından yan yana almasaydınız bari ya da sinema hafif boş olursa bahane bulun aranıza en az bir koltuk koyun herhangi bir bahaneyle . Bir de evde izlemek kadar kötü olmaz merak etmeyin, sinemada pek sıkıntı olmaz yani.

Yardım için teşekkürler hocam Artık ne yaparım bilmiyorum. Evde ki kadar çok sıkıntı olmaz dediniz ona tutunıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…