Oppo A5 aşırı ısınıyor

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Oppo A5 2020 telefonum var telefon pes mobil oynarken 48 derece oluyor. TikTok'da gezerken 45 derece oluyor bataryası. Ne yapmam lazım? Telefonun üst kusmi hep altlar çok sıcak değil, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oppo A5 2020 telefonum var telefon pes mobil oynarken 48 derece oluyor. TikTok'da gezerken 45 derece oluyor bataryası. Ne yapmam lazım? Telefonun üst kusmi hep altlar çok sıcak değil, yardım edebilir misiniz?
Benimki de üst kısmı sıcak altlar pek değil. Telefonunda kaç GB alan var ? Yani benim telefonda 50 tane uygulama vardı 30 bine yakın WhatsApp mesajı bunları sildim. Artık daha az ısınıyor. Bende de aynı model var. Servise götür. Call of Duty oynarken benim telefonum yanıyor. Ama diğer şeylerde normal.

14 GB yer var şu an bende sildim WhatsApp mesajlarını.

Hocam havalar sıcak ve model pek iyi değil. Yene de birazcık fazla ısınıyormus. Eğer elinizde imkan varsa o model ile A73'u değiştirin derim.

Hocam havalar sıcak ve model pek iyi değil. Yene de birazcık fazla ısınıyormus. Eğer elinizde imkan varsa o model ile A73'u değiştirin derim.

Yok değiştirmeyi düşünmüyorum zaten babam almaz büyük ihtimal.

Zaten telefonumdan memnunun fakat çok ısınıyor sadece benim işimi görüyor.
Ara sıra uyarı bile geliyor telefonunuz çok sıcak ekran parlaklığı azaltıldı diye.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…